DZC '68NieuwsOverige nieuwsDZC'68 ledenpassen 2018 in postvakken teams!

DZC'68 ledenpassen 2018 in postvakken teams!

In de postvakken van alle teams liggen de nieuwe ledenpassen voor 2018! Een verzoek aan de trainers en/of leiders om deze zo spoedig mogelijk aan de leden uit te delen! Heb je een andere functie binnen DZC'68 vraag dan even een pas aan je coördinator of manager.

Wij wensen iedereen dit jaar weer veel plezier en profijt van de ledenpas!

DZC'68 LEDENPAS

Ook voor 2018 heeft Support68 een aantal mooie bedrijven weten te vinden die deelnemer zijn geworden van de DZC’68 ledenpas. Op vertoon van de ledenpas kun je als lid van DZC’68 profiteren van diverse kortingen en acties bij de volgende bedrijven: Autobedrijf Ebus, Bulten Tweewielers, EXIT Toys Buitenspeelgoed, Eetcafé Jansen, Intersport DoetinchemREM & GO Autorijschool, Meek's Meubelen. Lankhof Beveiliging. T-Time Men's Wear, kledingleverancier All Sportswear en onze hoofdsponsor REBO ERA Makelaars. 

Aan de kortingen en acties zijn wel een aantal voorwaarden verbonden. Deze zijn te vinder onder het kopje algemeen/ledenpas op onze website. Alle leden van DZC’68 krijgen maandelijks een mail met de geldende acties! 

Niet alle leden van DZC’68 zijn verbonden aan een team. Wij zullen daarom proberen de diverse commissies deze week ook van ledenpassen te voorzien. Zit u ook niet in een commissie of heeft u na volgende week nog geen ledenpas stuur dan even een mailtje naar p.hertogh@dzc68.nl