DZC '68NieuwsOverige nieuwsWedstrijdverslag DZC’68 VR1 - IJFC VR1

Wedstrijdverslag DZC’68 VR1 - IJFC VR1

Zaterdag 26 september verzamelden de dames van vrouwen 1 om 14:00 uur op de club. Tijd voor een goede wedstrijd bespreking....
Na de tegenslag van vorige week hebben we ons als team bij elkaar gepakt en hard getraind.
 Ook hebben we onze verbeterpunten besproken maar ook niet heel onbelangrijk gekeken naar waar we goed in zijn.

15:00 uur aftrap voor DZC’68, we begonnen als team fel maar niet al te scherp waardoor we binnen 3 minuten de eerste goal tegen kregen. We bleven voetballen maar helaas werd de achterstand nog in de eerste helft verdubbeld en viel zelfs de 0-3 nog voor de rust.

In de rust veranderden we van formatie en voor mijn gevoel ging iedereen met 100% meer lust om te winnen, de wedstrijd in dan in de eerste helft. (Een helft te laat.)  Maar door deze verandering hadden we de tweede helft meer balbezit en meer kansen voor de goal voor de tegenstander. Helaas vlogen ze er bij ons niet in en bij IJFC wel... We verliezen de wedstrijd met 0-6.

IJFC was een sterke ploeg om tegen te voetballen en we hebben genoeg verbeterpunten om van de week weer kei en kei hard aan te werken!

Liefs Britt,

Deze week hebben we 2 wedstrijden op het programma:

•  Woensdag mogen we naar Aalten voor de eerste wedstrijd van de AchterhoekCup tegen AZSV VR1.