DZC '68NieuwsOverige nieuwsUpgrade en verlenging sponsorcontract Wassink Installatie

Upgrade en verlenging sponsorcontract Wassink Installatie

Als DZC'68 zijn wij blij om te kunnen melden dat het sponsorcontract met Wassink Installatie recent is verlengd met drie jaar en is opgewaardeerd naar Zilveren Balsponsor. Wij bedanken Wassink Installatie en in het bijzonder Derk Wassink, voor het vertrouwen in onze prachtige club.

Wassink Installatie. Precies!

Wat kun je van Wassink Installatie verwachten?
Precies! staat voor: Partner, Resultaatgericht, Eerlijk, Comfortabel, Innovatief, Energiezuinig, Secuur.

Zij streven altijd naar perfectie en continuïteit. Alles wat ze doen, doen ze alsof we het voor hun zelf is. En dan nog beter!

Dat zit in de genen van het familiebedrijf. Of het nu om een cv gaat of een complete elektrotechnische installatie, je bent bij Wassink Installatie verzekerd van meer gemak, comfort, duurzaamheid en veiligheid in je woning, bedrijfspand of gebouw. Dit maken zij waar door hun loyale en betrokken team, waarvoor geen vraag teveel is.

Duurzaam ondernemen
Innovatie en duurzaamheid leveren een belangrijke bijdrage aan de sterke positie van Wassink Installatie in de regio Gelderland, Overijssel en Utrecht. Zij hechten veel waarde aan een gezonde wereld om hen heen en een sterke relatie met hun opdrachtgevers en medewerkers.

Kwaliteit en certificering
Een erkend installatiebedrijf waar je verzekerd bent van vakmanschap. Certificeringen zijn voor Wassink Installatie geen doel op zich. Ze borgen hiermee de kwaliteit en tonen aan dat zij serieus met hun vak omgaan. Ze conformeren zich aan de laatste eisen en werkwijzen. Om hun certificeringen te behouden, bewijzen zij hun vakmanschap keer op keer.

Brancheorganisatie
Wassink Installatie is lid van verschillende brancheorganisaties. Zij werken op die manier mee aan ontwikkelingen in de installatiebranche en hun omgeving.

Zij zijn lid van:
- Techniek Nederland
- Installatiewerk Achterhoek Rieverenland
- VNO-NCW
- IG&D
- OWIN
- Lighthouse Club Nederland

Wassink Installatie Doetinchem
Fabrieksstraat 39-07                               
7005 AP Doetinchem
[T] (0314) 34 58 68
[E] info@wassink.nl

Wassink Installatie Winterswijk
Snelliusstraat 11
7102 ED Winterswijk
[T] (0543) 51 79 25
[E] info@wassink.nl