DZC '68NieuwsOverige nieuwsVan Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen Bronzen Balsponsor DZC'68

Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen Bronzen Balsponsor DZC'68

Van Weeghel Doppernberg Kamps Notarissen is Bronzen Balsponsor geworden bij DZC'68. De vereniging is na de prettige samenwerking tijdens de nieuwbouw dan ook zeer verheugd om te melden dat Van Weeghel Doppenberg Kamps ook als sponsor aan DZC'68 verbonden blijft!

Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen

Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen is een van de grotere zelfstandige notariskantoren in Oost Nederland en is gevestigd in Doetinchem. Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen heeft tevens een apart label voor basale notariële dienstverlening onder de naam Basisnotarissen.nl. Basisnotarissen.nl is eveneens gevestigd in Doetinchem.

In totaal zijn zij met ongeveer 35 medewerkers binnen de organisatie werkzaam. Het kantoor telt negen juristen, waarvan vijf notarissen.

Om optimaal te kunnen specialiseren wordt gewerkt in secties (familierecht, onroerendgoedrecht, ondernemingsrecht en Duitsland). 

Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen is een maatschap naar burgerlijk recht waarin alle notarissen via personal holdings participeren. De maatschap is ingeschreven in het handelsregister (kvk) onder nummer 09185238.

Het kantoor wordt geleid door de partners mr. L. (Lennard) Kamps, mr. J.F.M. (Jeroen) Schoot en mr. E.R. (Elin