DZC '68ContactParkeren › Bussen

Parkeren bussen gastverenigingen

Met elke zaterdag rond de 35 thuiswedstrijden is er veel drukte op de accomodatie van DZC'68 en natuurlijk op het aangrenzende parkeerterrein.

Binnenkort komt een team van uw vereniging naar Doetinchem. Om te garanderen, dat zowel bezoekers met personenauto’s als spelersbussen hun voertuigen zo goed mogelijk kunnen parkeren op Sportpark Zuid in Doetinchem heeft het bestuur van DZC’68 een regeling getroffen voor de spelersbussen.

Met het Waterschap Rijn en IJssel is overeengekomen dat de bussen geparkeerd kunnen worden op het terrein van dit bedrijf.

Parkeren bus
De inzittenden van de bus (bestuursleden, spelers en supporters) kunnen worden afgezet bij de ingang van het sportpark (in de nabijheid van de slagboom).

De chauffeur rijdt daarna de lege bus via de N317 de Liemersweg richting Wehl. Bij het verlaten van de parkeerplaats slaat u direct rechtsaf. Bij de verkeerslichten draait u rechtsaf de Energieweg op. Bij de eerstvolgende rotonde gaat direct rechts over het stenen bruggetje de parkeerplaats van het Waterschap op.

Na afloop van de wedstrijd kan de chauffeur met de bus terug naar Sportpark Zuid om de spelers, bestuursleden en supporters weer op te halen.

De buschauffeur kan via de looproute (5 minuten) de accommodatie van DZC’68 weer bereiken.

Plattegrond
Op de afbeeldingen hieronder staan zowel de rijroute (blauwe lijn) van de bus als de looproute (gele lijn) voor de chauffeur aangegeven.

Mochten er nog vragen zijn, dan kunt u contact opnemen met:
Secretaris Egenius Lodewijks telefoon: 0314 - 34 33 60.

Het bestuur van DZC’68 wenst u een fijne en sportieve wedstrijd.

Rij en looproute