DZC '68NieuwsOverige nieuwsKom je ook voetballen?

Kom je ook voetballen?

Wij zoeken nieuwe en "oud" leden!!
Hoe lang twijfel jij nu al? Zal ik weer opnieuw gaan voetballen? Of: Lijkt me leuk maar ik weet niet of .........
DZC '68 is de grootste en leukste meiden- en vrouwenvoetbalvereniging van Doetinchem en omgeving met een duidelijk beleid waar jij in een meidenteam of gemengd met jongens kunt voetballen, recreatief en sinds dit seizoen ook prestatiesport (VR1). DZC '68 heeft de beste jeugdopleiding van de regio en ook profiteren de meiden optimaal van extra (trainings)faciliteiten!

Vrouwenvoetbal heeft de toekomst! Nu jij nog......

Wij zoeken nu met name meiden/jonge vrouwen vanaf 16/17 jaar die (opnieuw) interesse hebben in het voetbal! Je kunt vrijblijvend vier keer meetrainen en natuurlijk wedstrijden bezoeken en de sfeer proeven. Afhankelijk van jouw wensen, ambitie en natuurlijk talent word je dan ingedeeld in de MA1, VR2 of VR1.

Speel je op dit moment al ergens anders voetbal maar vind je dit, om welke reden ook, niet meer zo leuk, informeer dan naar de mogelijkheden van een tussentijdse overschrijving. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt.

Stuur een bericht via de e-mail naar: vrouwenvoetbal@dzc68.nl ,
reageer via Facebook , via Twitter (@dzcdamesvoetbal) en Instagram (vrouwenvoetbaldzc68) .

Alle meisjes vanaf 5 jaar zijn overigens van harte welkom! In elke leeftijdscategorie waarin de KNVB meidenvoetbal aanbiedt hebben wij één of twee teams!!