DZC '68NieuwsOverige nieuwsJO15-3 wint ook deze zwaar bevochtte pot

JO15-3 wint ook deze zwaar bevochtte pot

Een wedstrijd dat begon uiteraard met een minuut stilte na de trieste gebeurtenissen van afgelopen maandag! Door wat blessures moesten we aan wat leen spelers gekomen van diverse elftallen gelukkig konden we 14 man op het wedstrijd formulier plaatsen.
We begonnen de wedstrijd vel! We konden voor het eerst in het 2e seizoenshelft met onze eigen gewilde opstelling spelen. Het stond sterk en strak. Iedereen werkte voor elkaar zowel in de verdediging als in de aanval! Paar mooie kansen gehad, ook 2 grote kansen tegen gekregen die op de lijn werken gekeerd door onze geleende speler Timo van de 14-2! Daarna kwamen wij via een mooie aanval op de 1-0 prachtige diepte pass vanuit achteren naar onze spits abel. Keeper kwam uit maar te laat. Abel kon hem omspelen en schoot raak! DOELPUNT! met een 1-0 ruststand keerden we terug naar de kleedkamers.

In de 2e helft was het niet anders. De kansen kwamen voornamelijk via ons maar de bal wou er niet in.. Zelos die helaas de 2e helft ook iets minder vriendelijk begon te voetballen met paar rare overtredingen. Maar goed.. Door zo rare overtreding op de middenlijn na 3 tackles achter elkaar in 1 actie, kregen we de vrije trap. Mart nam en gaf hem hoog voor in de 16.. Wij konden onze voet er goed tegen aan zetten en BAM 2-0! Dik verdient! Het liep lekker en stond als een geoliede mashine!

Na een corner van Zelos die werd geruimd kwam die een meter over 20 van de goal voor de voeten van een middenvelder van Zelos die schot knap en raak links in de kruising achter Tom. Moet gezegd worden.. Een mooi doelpunt en onthoudbaar voor onze doelman. 2-1

In het laatste kwartier kregen ook wij nog 2 100% kansen. Via Luuk, speelt keeper weg en schiet word ook van de lijn gehaald door een knappe verdedigende actie. En via abel die via de keeper de lat toucheerde..

Al met al een dik verdiende 2-1 overwinning! Trots op de jongens want wat hebben we hard gewerkt. De ploeg die voor af gaan aan de wedstrijd stukje boven ons stond is toch verslagen!