DZC '68NieuwsOverige nieuwsNuon Club Competitie

Nuon Club Competitie

DZC maakt met jouw inzending kans op 10.000 euro!
De Nuon Club Competitie is weer van start gegaan. Negen clubs in Gelderland kunnen tot 10.000 euro winnen om te investeren in energiebesparing en duurzame energie.

Deze competitie is ook voor DZC een geweldige kans om een flink belastingvrij geldbedrag te winnen. Dit kan door middel van een origineel filmpje, creatieve foto of ander document, waarin we op een ludieke manier laten zien hoe onze club energie kan besparen.
Vorig jaar werden acht clubs uit Gelderland genomineerd voor de finale en ging voetbalvereniging Haaften er vandoor met een van de 9 hoofdprijzen van 10.000 euro.


Zij kregen de meeste stemmen op hun creatieve inzending om de energierekening omlaag te brengen.
Meedoen kan door voor 13 april, 12.00 uur een foto, document of video in te sturen hoe onze club energie kan besparen. Op de site staan voorbeelden ter inspiratie.

Meerdere mensen mogen een inzending doen voor dezelfde club. De minimale leeftijd is 18 jaar en je hoeft geen klant te zijn van Nuon. In de jury zitten sportpresentator Toine van Peperstraten, ex-profvoetballer Richard Witschge en voetbalinternational Anouk Hoogendijk.
Heb jij een goed idee? Schroom vooral niet deze in te sturen of laat het ons weten via actie@dzc68.nl dan gaan we samen aan de slag!

https://clubcompetitie.nuon.nl