DZC '68NieuwsOverige nieuwsSteven Verheijen nieuwe trainer DZC'68 1

Steven Verheijen nieuwe trainer DZC'68 1

Steven Verheijen wordt de nieuwe trainer van het eerste elftal van DZC'68. Hij wordt de opvolger van Arthur Isselman die na dit seizoen vertrekt. Steven is nu nog trainer van FC Trias uit Winterswijk, dat speelt in de derde klasse.
Drie weken na de aankondiging van het vertrek van Arthur Isselman is DZC er in geslaagd een nieuwe trainer te vinden voor het eerste elftal. Het is Steven Verheijen uit Voorst (Gemeente Oude IJsselstreek). Steven is 33 jaar en is in het dagelijks leven Docent Bewegingsonderwijs bij het AOC-Oost. Steven is al jaren actief in de voetballerij, zo heeft hij onder meer gevoetbald bij Babberich en Sportclub Enschede en is hij trainer geweest bij Zelhem. Momenteel is hij trainer van FC Trias uit Winterwijk dat speelt in de derde klasse. Steven had nog een doorlopend contract bij FC Trias, maar met een ruimdenkend voetbalhart, gunt FC Trias Steven nieuw voetbalgeluk in Doetinchem.

Steven Verheijen is een jonge ambitieuze trainer die prima past bij de ambities van DZC. Ondanks dat hij nog maar kort als hoofdtrainer actief is, durft DZC hem de kans te geven om door te groeien. DZC heeft Steven leren kennen als een bevlogen coach met een intrinsieke motivatie, eigenschappen die prima passen bij de huidige selectie.

Het is nog vroeg, maar het bestuur en management wenst Steven nu alvast heel veel succes toe in zijn nieuwe functie. Een functie op een andere locatie, met een andere technisch staf, met een ander team, op een hoger niveau.

Met hartelijke groet,
namens het bestuur en management,

Egenius Lodewijks