DZC '68NieuwsOverige nieuwsDZC'68 1 ruim langs FC RDC 1

DZC'68 1 ruim langs FC RDC 1

DZC’68 heeft op zaterdag 10 oktober 2015 ruim gewonnen van FC RDC uit Deventer. Uiteindelijk werd het krachtsverschil tussen de koploper en de nummer laatst uitgedrukt 5-0. Door dit resultaat gaat DZC’68 na zes gespeelde ronden fier aan de leiding in de 2de klasse H van District Oost.
Van onze verslaggever Cock Oudijk
Aanvankelijk hadden de Doetinchemmers de nodige moeite de tegenstander de wil op te leggen. Na een flets eerste half uur werd uiteindelijk een mooie aanval opgezet. Jody Keuben gaf een mooie pass op Thomas Kleinlugtebeld, die zijn tegenstander op het verkeerde been zette en alleen voor de goalie van FC RDC binnen schoot : 1 – 0. In de 39ste min bepaalde Wout Blasman met een prachtige bal achter zijn standbeen langs de ruststand op 2 – 0.

In de tweede helft benadrukte het team van coach Isselman de verhoudingen in het veld door doelpunten van Wout Blasman (2x) en de voor Wout ingevallen Kushtrim Simnica. Zo geeft de afgelopen weken ook aan dat DZC’68 over een goede brede selectie beschikt. Arthur Isselman heeft in 6 wedstrijden al 18 spelers ingezet en hiermee 16 punten binnengehaald.

Volgende week (zaterdag 17 oktober 2015) is v.v. Den Ham gastheer voor DZC’68 1. Deze  uitwedstrijd vangt aan om 14.30 uur.

Scoreverloop :

30 minuut        1 – 0    Thomas Kleinlugtebeld

39 minuut        2 – 0    Wout Blasman

60 minuut        3 – 0    Wout Blasman

72 minuut        4 – 0    Wout Blasman

90 minuut        5 – 0    Kushtrim Simnica

De opstelling : Job Tadema; Jody Keuben, Sergio Keurntjes, Jordy Nijholt en Jordi Worm (Frank van Tent Beking); Nick Abbink, Luuk Jansen, Jordi Adriaanse (Jelle Massop); Thomas Kleinlugtebeld Tolgahan Yayla en Wout Blasman (Kushtrim Simnica)