DZC '68NieuwsOverige nieuwsBenschop Glas langer op boarding bij DZC'68

Benschop Glas langer op boarding bij DZC'68

Benschop Glas heeft het sponsorcontract met DZC'68 wederom verlengd. Benschop Glas is al jarenlang als sponsor verbonden aan onze vereniging. Wij zijn dan ook zeer trots en verheugd dat Benschop Glas ook de aankomend drie jaar op de boarding aan ons hoofdveld en veld 1 zichtbaar is.

Benschop Glas

Specialist in isolatieglas, veiligheidsglas, spiegels, slijpwerk en glasherstel
Benschop Glas is met bijna 50 jaar ervaring dè specialist op het gebied van isolatieglas, veiligheidsglas, spiegels, slijpwerk en glasherstel. Al sinds 1967 houdt Benschop Glas in Doetinchem zich bezig met de levering voor projecten van aannemers en schildersbedrijven. De laatste jaren zijn daar de glashandel en glasservice voor woningcorporaties bijgekomen. 'Er zijn ongeveer zestig bedrijven die hun glas bij ons kopen en we zijn regionaal partner van Service Glasherstel, waarbij ook alle scholen zijn aangesloten', vertelt Roland Benschop. Particulieren kunnen op bedrijventerrein Wijnbergen in Doetinchem terecht voor glas, spiegelglas en speciaal slijpwerk.

Spoedherstel bij glasschade
Op werkdagen zijn zij geopend van 07.30u tot 16.30u. Buiten de reguliere openingstijden bedienen zij hun klanten ook in het geval van herstelwerkzaamheden waar spoed is vereist. In dat geval kunt u bellen met het noodnummer 0800 - 0611.

Gevestigd in Doetinchem
Een aantal jaren geleden verhuisde Benschop Glas naar het bedrijventerrein Wijnbergen. Van hieruit worden zowel de aannemers als particuliere klanten bediend. Hierdoor zijn zij in staat op een effectieve en goede manier in te springen op de behoeften van hun klanten.

Benschop Glas Doetinchem
Doetinchemseweg 61
7007 CB Doetinchem
(ind. Wijnbergen)

[T] 0314 - 344550
[F] 0314 - 363026
[E] info@benschopglas.nl

24 uur services
Tel: 0800 - 0611