DZC '68NieuwsOverige nieuwsWedstrijdverslag St. Annaparochie VR1 - DZC'68 VR1

Wedstrijdverslag St. Annaparochie VR1 - DZC'68 VR1

Met 9 punten uit 3 wedstrijden, we en met goede wil, vertrokken we om 09.00 uur naar het ‘oh zo verre’ Sint Annaparochie in Friesland.
De eerste helft bevatte veel lange ballen en door een miscommunicatie achterin werd de bal tegen een speler van Annaparochie aangeschoten die daarna onderkant lat het doel in ging, 1-0 achter in de 34e minuut.
Wij waren wel dreigender en er werd een overtreding gemaakt op Jara, “de Zaag” ,waardoor wij een vrij trap kregen net buiten de 16.
Jara zelf draaide de bal mooi in en Kyra kopte de bal prachtig in het goal! 1-1 net voor rust.

In de rust de stand van zaken besproken en vol goede moed gingen we de 2e helft in.

In de 2e helft begonnen we met meer combineren en viel Annaparochie wat terug. Kansen gingen over en weer, maar pakte voor beide teams niet uit.
Yentl kwam er na 65 minuten in voor Elke, met wat positiewisselingen hadden we nog 25 minuten om voor de 1-2 te gaan.
Yentl die een bal kreeg op rand 16 en een poging waagde met een schot, maar helaas de keeper van Annaparochie zat er goed bij.
De laatste minuten. Sophie die na een blessure nog een paar minuten kon mee spelen, kwam erin voor Britt en kreeg meteen de bal vanuit achterin.
Sophie nam de bal aan en speelde een mooie bal op Sanne. Sanne draaide weg en deed nog een goede poging op goal, maar helaas mocht ook deze bal er net niet in gaan.

Volgende week spelen we uit tegen Epe vr1 voor de beker. Een geduchte tegenstander maar ook die willen we natuurlijk winnen.