DZC '68NieuwsOverige nieuwsVullen of Voeden project succesvol van start

Vullen of Voeden project succesvol van start

Vanaf nu in de kantine van DZC: lekker én gezond!
DZC ’68 is uitgekozen om mee te doen aan het ‘Vullen of Voeden’ project van Wilfred Genee. Afgelopen zaterdag 6 september kon iedereen tijdens de kick-off kennismaken met de nieuwe producten op onze kaart.

Wij willen als DZC ’68 naast het huidige aanbod actief en zichtbaar bijdragen aan een voedzamer aanbod van eten en drinken in onze voetbalkantine. Dus probeer eens een Counter, een Balletje Breed of een lekkere smoothie! Ook staat er altijd een schaal met vers fruit.

Breder en voedzamer aanbod én kans op mooie prijzen!
Door mee te doen aan dit project bevorderen we niet alleen gezond en lekker eten voor onze leden, we maken kans op mooie prijzen! Wat dacht je van een wedstrijd tegen het RTL Sterrenteam onder leiding van John Williams of van een optreden van VI met Wilfred Genee, Johan Derksen, René van der Gijp en Johan Boskamp bij onze club? De sportkantine waar in verhouding de meeste gezonde items worden verkocht krijgt een bedrag van maar liefst 15.000 euro voor een nieuwe keuken! Deze prijs wordt beschikbaar gesteld door het Nederlands tijdschrift van Jamie Oliver Jamie Magazine.
Help jij ook mee?
Meer info over het project vind je op www.vullenofvoeden.nl.
Door ons nieuwe kassasysteem is het vanaf volgende week ook mogelijk om te betalen met je pinpas!