DZC '68NieuwsOverige nieuwsKAMPIOENEN DZC'68 F7

KAMPIOENEN DZC'68 F7

Vandaag (zaterdag 28-11-2015) was het dan eindelijk zover, de kampioenswedstrijd. Na vorige week gewonnen te hebben van ons directe concurrent (6-1) was vandaag winnen alleen nog nodig voor het kampioenschap.
Met een blik op de stand moest het vandaag dan geen probleem zijn, we moesten op bezoek bij de nummer 12 van de ranglijst en die hadden tot nu toe 0 punten. Wij zelf hadden bijna alles gewonnen op 1 gelijkspel na.

Met grote spanningen bij de kinderen en ouders werd er vanmorgen verzameld, want kampioen worden is toch heel speciaal en brengt altijd grote spanningen met zich mee.

Op na Groessen waar het allemaal moest gaan gebeuren. Na een stevige warming-up want het was behoorlijk koud begon de wedstrijd. Na een goed begin was het al snel duidelijk, deze pot gaan we winnen. Uiteindelijk bij een stand van 0-15 floot de scheids de wedstrijd af en waren de jongens van de F7 voor het eerst in hun nog korte carrière (eerste jaars F) KAMPIOEN.
Verdiend was dit kampioenschap zeker want met 10 winst partijen en 1 gelijkspel en een doelsaldo van 98 voor en 9 tegen kon eigenlijk niemand ons tegenstand bieden.

Uiteindelijk na veel gespring en gedans gingen we terug na de club waar we feestelijk werden onthaald met het mooie lied "we are the Champions". In de kantine onder een genot van een stukje taart, een patatje en snack kregen de spelers een schitterende beker en een mooi certificaat.

Op na volgend seizoen waar we een klasse hoger gaan spelen en ons beker avontuur voorzetten want daar zitten wij nog steeds in na 4 winstpartijen.

Trots op de jongens van de F7

Kevin Jansen
Trainer DZC '68 F7