DZC '68NieuwsOverige nieuwsJO13-1 heeft primeur met nieuwe reserveshirt DZC'68

JO13-1 heeft primeur met nieuwe reserveshirt DZC'68

Support68 heeft samen met kledingleverancier All Sportswear een reserveshirt ontworpen voor DZC'68. Vanaf aankomend seizoen zullen er een aantal tassen met deze reserveshirts beschikbaar zijn indien de tegenstander speelt in een shirt die qua kleur lijkt op die van DZC'68.

JO13-1 heeft primeur met nieuwe reserveshirt!

Tijdens een aantal gesprekken met Campanile hotel Zevenaar en Derksen Projectservice betreffende sponsoring van onze JO13-1 kwam ook het nieuwe reserveshirt ter sprake. Beide sponsoren werden gelijk enthousiast en zo heeft onze JO13-1 aankomend seizoen de beschikking over zowel een nieuw thuis als uittenue!

Het nieuws over het nieuwe uitshirt verspreide zich zo snel dat ook onze JO13-2 volgend jaar, met de sponsoren EXIT Toys en T-Time Men's wear, een heus reserveshirt heeft. En als klap op de vuurpijl is het eerste vrouwen reserveshirt ook meteen een feit! Maar hier horen jullie later deze week meer over.

Voor informtatie omtrent het reserveshirt en/of teamsponsoring in het algemeen neem dan gerust contact op met support68 via support68@dzc68.nl