DZC '68NieuwsOverige nieuwsKeukenloods.nl en DZC'68 vinden elkaar!

Keukenloods.nl en DZC'68 vinden elkaar!

Met trots kunnen wij melden dat Keukenloods.nl en DZC'68 een samenwerking voor vier jaar zijn aangegaan. Deze landelijke grote speler in de 'keukenmarkt' staat wekelijks in de basis bij onze hoofdmacht maar is ook zeker zichtbaar aan de zijlijn! Daarnaast kunnen alle leden profiteren van de actie van Keukenloods Gaanderen op de ledenpas!

Keukenloods.nl

Keukenloods.nl breidt zich steeds verder uit! Tegen de trend in kenden zij hun grootste groei gedurende de recessie. Keukenloods.nl startte met een showroom in Zaandam. Inmiddels hebben zij 14 filialen door heel Nederland en sinds 13 jaar versterking van de webshop. De showrooms zijn laagdrempelig en je voelt je er welkom. De adviseurs van Keukenloods.nl lopen niet strak in pak, maar hebben wel verstand van zaken. Daarnaast vind je in de showrooms de laatste trends op het gebied van keukens. Keukenloods.nl biedt onder andere houten keukens, landelijke keukens, eilandkeukens, Ook van de webshop kun je de beste service verwachten! Keukenloods.nl is de grootste online winkel voor inbouwapparatuur! Zij hebben meer dan 15.000 artikelen op voorraad. Daarnaast bieden zij 24-uurs levering en.... voor 09:30 besteld betekent bij voorraadartikelen dezelfde dag nog in huis! Zij hebben dagelijkse prijzenupdates (zo weet je zeker dat je niet teveel betaald) en een enorm uitgebreid assortiment.

Ontwikkeling
Verspreid over het magazijn (gevestigd in Opmeer), de 14 filialen en het hoofdkantoor bestaat het complete Keukenloods.nl team uit meer dan 200 medewerkers. Een aantal waar ze trots op zijn!


Keukenloods Gaanderen

Bij de Keukenloods.nl in Gaanderen vind je het grootste aanbod van keukens en inbouwapparatuur in de omgeving van Doetinchem en Gaanderen. Doetinchem is een stad die nog altijd aan het groeien is en ook omliggende dorpen zoals Gaanderen hebben veel lopende nieuwbouwprojecten. Als jij een van de trotse eigenaars bent van een van deze nieuwbouwwoningen of je wil de keuken van je bestaande woning laten vernieuwen, dan is de showroom van Keukenloods.nl de ideale locatie om inspiratie op te doen. Zij hebben een groot aanbod aan keukens voor ieder type woning en voor ieder budget. Je kunt ervoor kiezen om jouw nieuwe keuken bij de rest van het interieur te laten passen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om voor een keuken in een heel andere stijl te kiezen. Bij Keukenloods.nl in Gaanderen helpen zij je graag verder!

Een brede selectie aan keukens
Ieder huis of appartement is net weer even anders. En ook de keuken zit niet bij iedere woning op dezelfde plaats. Misschien heb je een koopwoning en wil je jouw nieuwe keuken wel op een heel andere plaats monteren dan oorspronkelijk is bedoeld. Dat is het voordeel van een eigen huis, je kunt het helemaal zo inrichten zoals je dat zelf wil. Hierbij wil je natuurlijk wel een keukenwinkel in de omgeving van Doetinchem of Gaanderen uitzoeken die net zo flexibel is in zijn aanbod van keukens. Bij Keukenloods.nl vind je een groot assortiment aan keukens die tevens kunnen worden voorzien van allerlei opties, zoals verschillende soorten werkbladen, materialen en inbouwapparatuur. Ook verschillende keukenstijlen zijn mogelijk, zoals een landelijke keuken, of juist een strakke, moderne keuken.

Keukens bekijken in Gaanderen
Samen met een van onze adviseurs kun jij ervoor zorgen dat je de keuken van jouw dromen krijgt in een nieuwe of bestaande woning. Al je vrienden en familieleden in Gaanderen en omgeving zullen jaloers op je zijn! Als je nog vragen hebt over een van de showroomkeukens die je op internet of in onze showroom in Gaanderen hebt gezien, neem dan vooral contact met ons op voor meer informatie over die specifieke keuken. Hiervoor kun je ons bereiken door te bellen met telefoonnummer 0315-340404.

Keukenloods Gaanderen
Slakweg 84
7011 EZ Gaanderen
Gaanderen@keukenloods.nl