DZC '68NieuwsOverige nieuwsWedstrijdverslag DZC'68 JO12G - KILDER JO12-1

Wedstrijdverslag DZC'68 JO12G - KILDER JO12-1

Kilder, de mede koploper(5 - 15), thuis, iemand moet toch eens proberen te winnen van zo'n team ! En dat waren we ook zeker van plan !
Half 12 de aftrap , onze scheids vandaag Stevie Egging blies voor de aftrap, gelijk ging het mooi over en weer . Wij waren absoluut niet minder dat Kilder . En naar mate de 1ste helft vorderde kwam er steeds meer vertrouwen in een goed resultaat ! Er waren kansen aan beide kanten wat meer kansen voor Kilder maar gelukkig voor ons was onze keeper Marijn in bloedvorm ! Mede dankzij hem dat Kilder pas in de laatste minuten van de 1ste helft op voorsprong kwam . Helaas met 0-1 de rust in . Veel bijzonderheden waren er niet in de rust dus na ons bekertje ranja konden we weer verder !

Helaas werd het snel al 0-2, toen gingen de kopjes beetje hangen en dat was begrijpelijk maar zeker niet nodig ! We speelden echt een prima pot tegen de (mede)koploper ! Er werd goed samen gespeeld veel "opdrachtjes" liepen erg goed ! Toch herpakte de dames en heren zich en we werden weer gevaarlijk maar nu was het geluk niet met ons, Dylano met een geweldig schot maar helaas binnenkant paal eruit ! Er volgden nog een aantal kansjes maar helaas valt dan een bal voor Kilder wel goed als die via de paal gaat , 0-3 toen was ons verzet echt gebroken en werd het uiteindelijk zelfs nog 0-6.

Wel verloren maar wat een strijd geleverd deze wedstrijd echt super goed ! Op naar volgende week dan gaan we uit naar Pax voor weer een nieuwe kans !

Iedereen bedankt voor de komst en Stevie erg bedankt voor het fluiten !