DZC '68NieuwsOverige nieuwsSpuitbaas.nl en Glasvliesbaas.nl gaan voor goud!

Spuitbaas.nl en Glasvliesbaas.nl gaan voor goud!

Spuitbaas.nl en Glasvliesbaas.nl gaan voor goud bij DZC'68. De expert op het gebied van latex spuiten en glasvliesbehangen heeft zicht voor drie jaar als Gouden Balsponsor aan onze vereniging verbonden. Wij danken Henky Willemsen voor het vertrouwen in onze mooie club.

Spuitbaas.nl

Geen project gaat Spuitbaas te ver
 
Met ruim 16 jaar ervaring en meer dan 400 projecten op klein- en grootschalig niveau kan Spuitbaas zich met trots profileren tot een vakkundige firma. Of het nu gaat om het latex spuiten van uw woning of bedrijfspand, er is altijd een passende oplossing voor uw project. Door gebruik te maken van de beste materialen en door samen te werken met gerennomeerde merken, bent u verzekert van kwaliteit welke nog jaren mee gaat. Met ons oog voor detail zorgen we dat elke klus zich uitmondt tot een hoogwaardig eindresultaat.

Ook voor schilderwerk en het behangen van uw ruimte kunt u met een gerust hart bij Spuitbaas terecht. Al vele tevreden klanten gingen u voor.
Of het nu gaat om een verouderde bestaande woning waar u graag wilt dat deze weer een frisse uitstraling krijgt of een nieuwbouw woning wilt latex spuiten, wij zorgen ervoor dat uw wanden en andere elementen als nieuw worden afgeleverd. 100% tevredenheids garantie!

Vraag gerust een offerte aan of kijk tussen de tarieven zodat u een prijsindicatie van hun werkzaamheden kunt inzien. Zij komen gratis bij u aan huis om de situatie voor u op te meten.

Spuitbaas.nl
Muurbloemstraat 1
7004 EC Doetinchem
[E] info@spuitbaas.nl
[T] +31 (0) 6 81916619

Glasvliesbaas.nl

Met recht noemen zij zich dé glasvliesbaas van Doetinchem en omstreken. Al jarenlang de expert op het gebied van glasvlies behangen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Waarom glasvliesbehang.
Glasvliesbehang is een populaire keuze voor zowel residentiële als commerciële projecten vanwege de vele voordelen die het biedt. Met zijn duurzame en robuuste eigenschappen is glasvliesbehang bestand tegen scheuren en slijtage, waardoor het een langdurige oplossing is voor wandafwerking. Bovendien is het brandvertragend, waardoor het een veilige keuze is voor elk type omgeving.

Laat uw woning perfect behangen.
Hun vakmensen hebben uitgebreide ervaring in het aanbrengen van glasvliesbehang en streven ernaar om een naadloze afwerking te creëren die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Ze begrijpen het belang van een perfect aangebrachte wandbekleding en daarom nemen we de tijd om de juiste voorbereidingen te treffen, zoals het egaliseren van de ondergrond en het zorgvuldig plakken van het behang.

Glasvliesbaas.nl
Muurbloemstraat 1
7004 EC Doetinchem
[E] info@glasvliesbaas.nl
[T] +31 (0) 6 25480389