DZC '68NieuwsOverige nieuwsDrukwerkconcurrent verlengd sponsor contract

Drukwerkconcurrent verlengd sponsor contract

Drukwerkconcurrent heeft het sponsorcontract met DZC'68 met drie jaar verlengd. De JO19-1 en JO19-2 speelde het afgelopen seizoen al in de nieuwe kleding. Afgelopen week is echter het sponsorcontract officieel bezegeld. Wij zijn zeer trots dat Drukwerkconcurrent langer verbonden blijft aan onze club!

Drukwerkconcurrent

Bij DrukwerkConcurrent willen ze hun relaties zo goed mogelijk van dienst zijn. Zowel particulier als zakelijk, maar ook de starters en de ZZP'ers zitten bij hen gebeiteld. Door in mogelijkheden te denken kunnen zij veel van uw wensen inlossen. Zelfs wanneer het niet haalbaar lijkt, doen ze hun uiterste best om een oplossing te verzinnen.

Een online drukker met de persoonlijkheid van een lokale drukker op de hoek
 
Zij werken met een team dat jong, enthousiast en kundig is en ook al meer dan 15 jaar ervaring heeft. Op hun kantoor hangt een gezellige, informele sfeer waar iedereen de kans krijgt om uit te blinken. Plezier hebben is naar hun idee ook van groot belang, want zo ontstaan de mooiste creaties en drukwerkproducten.

Het team bestaat uit drukwerkprofessionals en creatieve ontwerpers. Zij helpen u graag bij het samenstellen van drukwerkproducten. Maar bij uitmuntende service en topkwaliteit drukwerk alleen blijft het niet. Zij bieden het totale pakket: van het ontwerpen tot het verspeiden van drukwerk. Laat dus gerust uw gehele huisstijl door Drukwerkconcurrent ontwerpen.

Kortom, zij maken het niet moeilijker dan het is en blinken graag uit op het gebied van service, dienstverlening én op het leveren van topkwaliteit drukwerk. Drukwerkconcurrent biedt u daarom ook niet voor niets een 100% tevredenheidsgarantie.