DZC '68NieuwsOverige nieuwsHet Online Huis zichtbaar aan hoofdveld DZC'68

Het Online Huis zichtbaar aan hoofdveld DZC'68

HET ONLINE HUIS is een samenwerking aangegaan met DZC'68. Het online marketingbureau uit Doetinchem van DZC-er Desley Hoornstra is aankomende drie jaar zichtbaar aan ons hoofdveld. Wij heten HET ONLINE HUIS van harte welkom bij DZC'68! 

HET ONLINE HUIS, sterk in online vindbaarheid & zichtbaarheid

HET ONLINE HUIS  is een full-service online marketing bureau gevestigd in Doetinchem en werkzaam voor bedrijven door heel Nederland. Ze helpen bedrijven succesvol(ler) te worden door ze online beter vindbaar en zichtbaar te maken en doormiddel van data gedreven marketing. Hierdoor neemt het kwalitatieve bezoek aan websites toe en draagt het bij aan het realiseren van omzetdoelstellingen.

Dit doen ze o.a. doormiddel van het verbeteren van de organische vindbaarheid en het inzetten van contentmarketing die campagnematig doelgericht ingezet wordt via zoekmachines als Google en sociale media campagnes via Facebook, Instagram en LinkedIn.

Ze brengen niet alleen kwalitatieve bezoekers naar je website toe maar kunnen ook op basis van data inzichtelijk maken wie deze bezoekers zijn en waar ze in geïnteresseerd zijn. Hierdoor trek je bezoekers met een gerichte boodschap opnieuw naar je website. Tevens vergroot je de kans op lead aanvragen of verkopen via je website of webshop. Naast de online marketing ontwikkelt Het Online Huis ook websites en webshops, altijd met een marketing gedachte ;-).

Wil jij weten hoe goed jouw bedrijf online vindbaar is? Wie er op je website of webshop komt en wat hen interesseert? Neem dan vrijblijvend contact met ze op www.hetonlinehuis.nl