DZC '68NieuwsOverige nieuwsVoetbalplaatjesactie DZC'68 met AH Zonnenberg Overstegen

Voetbalplaatjesactie DZC'68 met AH Zonnenberg Overstegen

AH Zonnenberg en DZC'68 gaan een superleuke samenwerking met elkaar aan. Naast dat AH Zonnenberg met een reclamebord aan het hoofdveld zichtbaar is en deelnemer is van 'scoor voor je club' gaan AH Zonnenberg en DZC'68 een voetbalplaatjesactie op touw zetten. Binnenkort zullen de eerste foto's van onze sterren al worden geschoten!  

Voetbalplaatjesactie AH Zonnenberg

Het is alweer een tijdje geleden dat we een voetbalplaatjesactie hebben gehad bij DZC'68. We vinden het daarom ook superleuk dat AH Zonnenberg ons heeft benaderd om dit samen op te pakken. We hebben besloten om al onze jeugd tot en met de O15 op de foto te zetten. Daarnaast zullen ook de spelers en speelsters van ons G-team, Vrouwen 1 en Heren 1 in het voetbalplaatjesboek te zien zijn.

Achter de schermen zijn we druk bezig om alles in gang te zetten. Volgende week zullen zelfs al de eerste foto's worden genomen op de club. Wij zullen via de coordinatoren/leiders iedereen informeren. Uiteraard worden ook de AVG regels gevolgd. Ook daarover zullen wij iedereen zsm over informeren.

Scoor voor je club en contributie bij AH Zonnenberg

AH Zonnenberg is ook deelnemer van scoor voor je clubDat betekent dat als je, als DZC-er,  boodschappen doet bij AH Zonnenberg je automatisch scoort voor DZC'68 en ook kunt sparen voor je contributie! 

Nog geen scoor voor je clubkaart? klik hier voor meer informatie en om deze te downloaden.