DZC '68NieuwsOverige nieuwsRabobank Graafschap Bronzen Balsponsor DZC'68

Rabobank Graafschap Bronzen Balsponsor DZC'68

Rabobank Graafschap heeft zicht voor drie jaar als Bronzen Balsponsor verbonden aan DZC'68. Wederom een langdurige samenwerking met een lokale partner waar we enorm trots op zijn. Welkom bij DZC'68 Rabobank Graafschap!

Rabobank

De Rabobank Groep is een internationale financiële dienstverlener met haar wortels in Nederland. De Rabobank draagt met moed en daadkracht bij aan het oplossen van maatschappelijke problemen in de samenleving. De missie van de Rabobank luidt ‘Growing a better world together’.

Zij gaan voor een betere wereld waar ze samen aan werken. Het gaat om jou, om elkaar, om je leefomgeving en om de wereld. De Rabobank zet daarom de komende jaren haar kennis, netwerk en financiën in om maatschappelijke problemen aan te pakken binnen vier thema’s. Voedselzekerheid is het eerste thema waar zij mee aan de slag gaan. De lancering van de andere thema’s volgt later. 

1. Voedselzekerheid
Als dé food- en agribank van de wereld stellen we ons verantwoordelijk voor voedselzekerheid en zorgen we voor gezond voedsel voor iedereen op de wereld. 
2. Zelfredzaamheid 
3. Duurzaam ondernemerschap 
4. Lokale leefomgeving

Maatschappelijk impact in de regio door Rabobank Graafschap
De Rabobank wil een moedige bank zijn die een substantiele bijdrage levert aan de welvaart en het welzijn in Nederland én aan het duurzaam voeden van de wereld. 
Ja, zij zijn ambitieus - maar ze doen het niet alleen. In Graafschap pakt de Rabobank issues op, samen met hun klanten én partners. Stap voor stap creëren zij met impact vooruitgang op zelfredzaamheid, ondernemerschap, lokale leefomgeving en food.

Advies van Rabobank Graafschap? Bel met Tom (particulier) of Mario (zakelijk)