DZC '68NieuwsOverige nieuwsKNVB-Voetbalfestival 17 september 2015

KNVB-Voetbalfestival 17 september 2015

Op donderdag 17 september 2015 kwamen ruim 40 enthousiaste voetbaltalentjes in de dop naar het KNVB-voetbalfestival bij DZC’68. Ondanks de stromende regen vermaakten zij zich opperbest bij de zes activiteiten die op het hoofdveld waren uitgezet.
Zo kon er worden gevoetbald met Dutchy en Guus, de mascottes van de KNVB en De Graafschap. De jonge deelneemsters (groep 3 en 4) lieten zien hoe goed zij al op doel konden schieten. De deelname aan de activiteit voor de moeders bleek wat lager dan voorzien. Dit werd mede veroorzaakt doordat de beide activiteiten op verschillende velden werden georganiseerd. Alle activiteiten werden begeleid door een grote groep vrijwilligers, waaronder een groot aantal speelsters van meisjeselftallen van DZC’68.
Per activiteit kon een sticker worden verdiend. Wanneer je een volle stickerkaart inleverde, ontving je een goodiebag. Daarin zaten onder andere twee vrijkaarten voor de oefeninterland van de OranjeLeeuwinnen tegen Belarus, die later op de avond in stadion de Vijverberg werd gespeeld. Voor vertrek stond het keukenteam van DZC’68 paraat voor iedereen die nog even iets warms wilde eten. Al met al een geslaagde middag.

Alle vrijwilligers die betrokken waren bij het voetbalfestival:
Super bedankt voor jullie inzet!