DZC '68NieuwsOverige nieuwsWedstrijd verslag DZC '68 F12G - Angerlo Vooruit F3G

Wedstrijd verslag DZC '68 F12G - Angerlo Vooruit F3G

wat hebben onze mannen weer gestreden! Een super wedstrijd om naar te kijken en zeker eentje die we zomaar hadden kunnen winnen! Nieuw was het positiespel waar iedereen behoorlijk zijn best voor deed. En daarmee was al heel snel de 1-0 een feit. Man man man wat een doelpunt!!! De gelijkmaker volgde iets te snel maar dat mocht de pret niet drukken.
Een 2-3 verlies was uiteindelijk niet verdiend. Kilometervreter Jens liep de gaten in z'n sokken, rots-in-de-branding Remco was verdedigend heel lekker bezig en Jayden's vliegwerk, wat kan die vent naar een bal springen zeg, was van eredivisie niveau. En dan toch nog met één miezerig puntje verliezen!! Niet voor te stellen na dat sprintje over de helft van het veld van Iska waaruit ook een schitterend doelpunt viel, het storende werk van Aeden en Luc die de tegenstander telkens weer uit het ritme bracht en wat te denken van het werk van Nout! Die was elke keer weer bij de bal, op de bal en met de bal om deze maar weer naar voren te krijgen. Wat een teamwork!!! Zeker Marten mogen we niet vergeten. Helemaal fris uit de PCL maar deze invalbeurt mag in de boeken!

Gasten, ik ben echt trots op wat jullie vandaag hebben laten zien!

Woensdag zal de trainer samen met jullie kijken naar het positiespel van deze wedstrijd en oefeningen doen waardoor we dit nog veel beter gaan maken!