DZC '68NieuwsOverige nieuwsDoseer en Hulstein Projectmanagement en Advies kleden MO17-1

Doseer en Hulstein Projectmanagement en Advies kleden MO17-1

Onze MO17-1 loopt er prachtig bij!  Doseer en Hulstein Projectmanagement en Advies hebben de dames voorzien van presentatiepakken, polo's en tassen. Jeroen en Bas, mede namens de MO17-1 ontzettend bedankt en dames heel veel plezier en succes met dit prachtige kledingpakket.

Doseer, samen, duurzaam, schoon

Missie
De missie is om samen met hun klanten en partners een duurzaam schone omgeving te creëren, waarbij persoonlijk contact en hoge mate van service centraal staan. Ze zetten zich in voor het bieden van milieuvriendelijke, efficiënte en hoogwaardige schoonmaakoplossingen die bijdragen aan een gezondere en schonere wereld. Als een maatschappelijk betrokken bedrijf in de regio Achterhoek, streven ze ernaar om hun unieke behoeften te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te leveren die bijdragen aan hun succes en welzijn.

Hun inzet voor samenwerking, duurzaamheid en verantwoord ondernemen is geworteld in alles wat ze doen. Ze zoeken voortdurend naar innovatieve manieren om onze producten en diensten te verbeteren, hun ecologische voetafdruk te verkleinen en een positieve impact te hebben op de gemeenschappen waarin ze actief zijn.

Visie
Hun visie is om een toonaangevende partner te zijn in de schoonmaakbranche, die een blijvende positieve impact heeft op het milieu en de samenleving in de regio Achterhoek. Ze streven ernaar om de voorkeursleverancier te worden voor duurzame en innovatieve schoonmaakoplossingen, waarbij persoonlijk contact, samenwerking en hoge mate van service gewaardeerd worden.

Ze zien een wereld voor zich waarin bedrijven, gemeenschappen en individuen samenwerken om een duurzame balans te vinden tussen welvaart, milieu en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Ze streven ernaar om een katalysator te zijn voor verandering, door het bevorderen van bewustzijn, educatie en betrokkenheid rond milieuvriendelijke oplossingen en duurzame keuzes in de schoonmaaksector.

De visie van Doseer is om een wereld te creëren waar 'Samen, Duurzaam, Schoon' de norm is, en waarin iedereen de kans krijgt om bij te dragen aan een betere, schonere en gezondere toekomst.

De naam Doseer
De naam Doseer is een weerspiegeling van hun toewijding om de perfecte balans te vinden in het doseren van schoonmaakproducten en -diensten, zodat ze hun klanten en het milieu optimaal kunnen ondersteunen.

Doseer en Hulstein Projectmanagement en Advies

Hulstein Projectmanagement en Advies is een onafhankelijk professional met meer dan 25 jaar ervaring in de water sector.

De passie ligt in de watersector en alle hieraan gerelateerde (technische) CAPEX vraagstukken, variërend van ontwerp en vergunningsaanvraag tot en met de uitvoering en nazorg. Bas is een senior project manager met een civieltechnische achtergrond, gespecialiseerd in het managen van multidisciplinaire (technisch/procestechnologische) projecten: ontwerpen, begroten, maken van contract documenten, aanbesteden, projectbouwbegeleiding, constructie en het opleveren van technische installaties.
  
Bas heeft 26 jaar ervaring en kennis opgebouwd op het gebied van project management, ontwerp, contractvorming en aanbesteding (Bouwteam / UAV-Gc / Best Value, SCB, etc.), kostencalculatie en realisatie van afval- en drinkwaterzuiveringen, slibverwerkingsinstallaties, drinkwater pompstations, rioolgemalen, stuwen en persleidingen.

Gedurende zijn loopbaan heeft Bas vele opdrachtgevers vertegenwoordigd (in loondienst/detachering), o.a. waterschappen, ingenieursbureaus, aannemers en industrie en heeft mede hierdoor een brede kennis van (internationale) bouw- en inframarkt. Bas is zeer bekend met de IPM rollen Project management, Technisch management en Contract management.