DZC '68NieuwsOverige nieuwsDZC voor Dummies ziet levenslicht

DZC voor Dummies ziet levenslicht

Medio maart rolden de eerste exemplaren van DZC voor Dummies van de persen. DZC voor Dummies is een handleiding voor alle (nieuwe) vrijwilligers. Het is een boekje van zo’n 40 pagina’s met allemaal handige weetjes over DZC’68.
In 2013 waren er al ideeën om DZC voor Dummies uit te brengen. Het was een initiatief van de toenmalige Jeugdcommissie, en kartrekkers van het eerste uur waren Gab van de Lest en Jeroen Sanders. Doel was om een toegankelijk boekje te maken met alle ‘ins and outs’ van DZC. Zoals een stukje algemene informatie, iets over de accommodatie en het lidmaatschap, de trainingen en de wedstrijden, sponsoring en vrijwilligers, enz. enz.. De ideeën hierover zijn destijds wel verder uitgewerkt, maar door diverse omstandigheden heeft het concept nooit de drukker gehaald.

Het bestuur en management is daarom erg blij dat DZC voor Dummies nu eindelijk het levenslicht heeft gezien. Het is een mooi stukje toegevoegde waarde om alle (nieuwe) vrijwilligers wegwijs te maken in de grote organisatie die DZC inmiddels is. Iedereen die aan DZC voor Dummies een bijdrage heeft geleverd, wordt dan ook heel hartelijk bedankt.

Tot slot merken we op dat DZC voor Dummies ook online is in te zien. Dat kan op onze website onder Info DZC’68. Veel leesplezier !!

Met hartelijke groet,
namens het bestuur en management,

Max Riekel en Egenius Lodewijks