DZC '68NieuwsOverige nieuwsObbink blijft naamgever jongste sterren DZC'68

Obbink blijft naamgever jongste sterren DZC'68

OBBINK blijft naamgever van onze allerkleinste sterren! De ster in electronica verbindt zich ook de aankomende 3 jaar aan het Voejebal bij DZC'68. Wij zijn zeer verheugd en trots dat Gerben Obbink en zijn team deel uit blijven maken van de DZC-familie!

OBBINK, een ster in electronica

Met een winkeloppervlak van maar liefst 1600 m2 wordt er een zeer groot assortiment aan consumentenelektronica op een overzichtelijke wijze gepresenteerd. Alles op het gebied van huishoudapparatuur, televisies, audio en persoonlijke verzorging vindt u bij Obbink.

De Obbink Superstore in Doetinchem staat in het teken van beleving. De winkel heeft 6 unieke luisterruimtes, een ruime opstelling aan koffiemachines op het koffie-eiland, een personal-care shop en de grootste inbouwhoek vol met nieuwe inbouwapparatuur. Daarbij is er een keuken waar demonstraties worden gegeven. Door hun vakkennis te combineren met een totaal plaatje aan presentatie, bent u verzekerd van de juiste keuze. Daarbij gaan zij verder dan alleen verkoop, ook na de aankoop kunt u hen hen terecht.

Waar andere bedrijven praten over service, doen zij dit al 85 jaar!

Obbink Doetinchem Superstore
Dokter Bardetplaats 2
7001 DV Doetinchem
[T] 0314 - 820 206
[E] doetinchem@obbink.nl