DZC '68NieuwsOverige nieuwsWat een prachtige zaterdag !

Wat een prachtige zaterdag !

Het is rond de klok van 11 uur op ons sportparkzuid ! Onze jongste jeugd van de Obbink voejebal en de iets oudere kids van de Exit Toys champignons league hebben genoten van weer een prachtige zaterdagmorgen op het hoofdveld van DZC'68
Er heerst onrust rond het hoofdveld! De stadsderby tussen DZC'68 en VIOD JO13-1 loopt uit! Hoe moet dat nu met onze wedstrijd? Kunnen we nog wel op tijd beginnen?

Het is 11:45 de zon gaat volop schijnen. Na technisch overleg worden de goals op de juiste plek gezet en niets staat meer in de weg om een historisch moment binnen onze vereniging te laten plaats vinden.

Ik ben als voorzitter gevraagd om de aftrap te verrichten van deze wedstrijd.
Dames en heren we spelen onze eerste officiële wedstrijd van ons G-team binnen onze vereniging. Wat een prachtig moment.

Naar een jaar van voorbereiden is het moment eindelijk daar!
Kosten nog moeite werden gespaard om er 1 groot feest van te maken. Zo wist men top official Jeroen Sanders te strikken om deze match in goede banen te leiden. Dank daarvoor Jeroen.

Na een prachtige opkomst van beide teams vocaal ondersteund door de tune van DZC'68 G1 " één team, één doel kon de wedstrijd beginnen.

De wedstrijd was prachtig. Veel beleving, veel respect, veel goals maar boven alles heel veel plezier. Plezier op het veld, langs het veld en op de tribune.

DZC'68 G1 wat hebben we genoten van jullie.

Eind uitslag DZC'68 G1 - AZG G2 5-4

Dank aan Max, Jeroen (trainer) , André Burgers en Arie Draper voor het mogelijk maken van zoveel spelplezier voor dit prachtige team.

Het was een eer om hierbij aanwezig te mogen zijn.

Groet,

Peter Terbeek
Voorzitter DZC'68