DZC '68NieuwsOverige nieuwsCuran Medical BV shirtsponsor D5

Curan Medical BV shirtsponsor D5

Curan Medical BV heeft onze mannen van de D5 voorzien van schitterende nieuwe tenues. Met dit extra stukje uitstraling zullen de mannen na de winterstop, hun verdienstelijke eerste helft van de competitie, zeker een goed gevolg geven! Wij danken Curan Medical BV voor hun bijdrage en wensen de D5 heel veel succes en plezier met hun nieuwe tenues.

Curan Medical BV

 Curan: specialist in intermitterende katheterisatie en urologieproducten

Curan werkt met specialisten aan katheters en andere incontinentie- en urologieproducten van topkwaliteit. De wensen van de eindgebruiker staan hierbij centraal.

Blijven verbeteren

Met hun kennis en jarenlange ervaring ontwikkelen zij innovatieve producten van topkwaliteit. En ze doen er alles aan om de kwaliteit zo hoog te houden. Daarom vragen zij eindgebruikers en professionals, zoals artsen en verpleegkundigen, regelmatig naar hun bevindingen en ideeën. Op hun uitstekend geoutilleerde Research & Development-afdeling ontwikkelen en testen ze nieuwe producten. Altijd met één doel voor ogen: het realiseren van innovatieve, comfortabele producten die het de eindgebruiker en de professional makkelijk maken.

Alle Curan producten beschikken over het CE-keurmerk en het keurmerk EN ISO 13485:2012. Bovendien is de cleanroom gecertificeerd volgens class 10.000.

MISSIE EN VISIE

Werken aan een betere kwaliteit van leven…

Een betere kwaliteit van leven realiseren voor mensen met continentiestoornissen. Dat is hun missie. Dit doen ze door het ontwikkelen, produceren en distribueren van hoogwaardige producten, waarmee ze hun eindgebruikers een comfortabele, hygiënische, pijnloze en probleemloze oplossing bieden voor intermitterende katheterisatie.

…door samenwerking en innovatie in katheters

Een klantgerichte benadering, samenwerking en innovatie staan voorop bij Curan. Samen met exclusieve distributeurs, eindgebruikers, professionals, toeleveranciers en strategische partners werken zij aan een uitgebalanceerd gamma van producten en diensten.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen speelt een belangrijke rol in hun visie.

Op dit gebied stellen zij dan ook hoge eisen aan hun toeleveranciers en strategische partners.