DZC '68NieuwsOverige nieuwsKremer Groep Zilveren Balsponsor DZC'68

Kremer Groep Zilveren Balsponsor DZC'68

Zaterdag 8 december zijn Richard & Coen Kremer van de Kremer Groep BV een (sponsor)overeenkomst aangegaan met DZC'68. De Kremer Groep zal de aankomende drie jaar als Zilveren Balsponsor op Sportpark Zuid zichtbaar zijn. Tevens heeft Coen Kremer aangegeven alvorens hij bij Juventus gaat spelen eerst nog een paar jaar de geel-blauwe kleuren van DZC'68 wil verdedigen. 
Wij zijn als DZC'68 heel blij met deze dubbelslag en hopen op een nog jarenlange samenwerking!

Kremer, passie voor techniek!

JARENLANGE PASSIE VOOR TECHNIEK
Al meer dan 50 jaar werkt Kremer met passie voor het vak, passie voor techniek. Dit zorgt voor jarenlange opgedane kennis en ervaring. Hun passie staat voor de kernwaarden proactief, aandacht, samen, solide, innovatief en eerlijk.
Kremer is een echt familiebedrijf dat veel waarde hecht aan de relaties met haar klanten. Als klant heeft u vaak maar 1 contactpersoon wat ervoor zorgt dat het contact persoonlijk en snel is. U kunt van hen een no-nonsense benadering verwachten: zo kunnen zij u de best passende oplossing bieden op de efficiëntste wijze.

Kremer staat 24 uur per dag voor u klaar om u maximaal te ondersteunen. Dit biedt uw organisatie gemak en zekerheid.

WAAROM KREMER
Kremer is een technische, innovatieve groep van 170 vaste medewerkers met alle disciplines in de Elektrotechniek, Industriële Automatisering en ICT & Telecom onder één dak.
Hun activiteiten zijn onderverdeeld in 5 divisies, te weten: Installatietechniek, ICT & Telecom, Industriële Automatisering, Duurzame Technieken en Service & Onderhoud. Zij zorgen voor de grootst mogelijke bedrijfszekerheid van uw installaties. Indien er toch storingen optreden hebben zij voor alle afdelingen een 24–uurs servicedienst.

Dit pallet aan diensten maakt Kremer uniek. Alle bovenstaande divisies binnen hun groep zijn volwaardige afdelingen met veel kennis en ervaring. Kwaliteit en het continue opleiden van onze mensen zijn voor hen zeer belangrijk. Daarnaast is het ondernemen met respect voor mens, milieu en maatschappij een vast uitgangspunt binnen de Kremer groep.

MISSIE EN VISIE
De missie van Kremer is het leven en werken aangenamer maken door hun technische oplossingen.

Kremer wil niet alleen door middel van haar technische oplossingen het werken en leven aangenamer maken. De visie is ook om de aanschaf, de installatie en het onderhoud ván deze oplossingen onbezorgd te laten verlopen, want tijd om u druk te maken over uw technische installaties heeft u niet. Dit maken zij mogelijk door middel van passie en jarenlange kennis en ervaring. Zij zorgen voor persoonlijk contact met korte lijnen en een langdurige transparante samenwerking. Zo kunnen zij u de best passende oplossing bieden op de efficiëntste wijze.