DZC '68NieuwsOverige nieuwsDerksen Projectservice en Smit Vloersystemen BV kleden JO13-1

Derksen Projectservice en Smit Vloersystemen BV kleden JO13-1

Derksen Projectservice & Smit Vloersystemen BV hebben onze JO13-1 voorzien van prachtige polo's, sporttassen en winterjassen. Mede namens de JO13-1 willen wij Derksen Projectservice en Smit Vloersystemen BV ontzettend bedanken!

Smit Vloersystemen BV

SMIT vloersystemen is dé specialist in decoratieve en industriële kunststofvloeren van hoogwaardige kwaliteit. Hun kunststofvloeren zijn onder andere coatingvloeren, gietvloeren, epoxy-vloeren en troffelvloeren. Zij maken hun vloeren voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Hun werkgebied is Nederland, België en een deel van Duitsland.

SMIT vloeren is enorm veelzijdig en denkt met haar klanten mee van begin tot eind. Voor iedere branche kunnen zij de juiste vloer realiseren op basis van uw wensen. Hun vakmensen staan graag voor u klaar om u uitgebreid te informeren en adviseren.

Voor vrijwel iedere branche bieden zij passende vloersystemen. Bekijk gerust wat zij te bieden hebben voor industrie, horeca, slagerijen, bakkerijen, winkels, parkeergarages en werkplaatsen.

De klanten van Smit vloeren komen onder andere uit de voedingsindustrie, retail, automotive branche, het onderwijs, de zorg, de horeca en de agrarische sector.

Meer informatie? Neem dan contact op met:

Smit vloersystemen BV
Expeditieweg 5
7007 CM Doetinchem
[T] 0314 34 56 27
[E] info@smitvloeren.nl

Derksen Projectservice

Derksen Projectservice is al bijna twintig jaar uw betrouwbare partner voor al uw timmer en verbouw werkzaamheden. Hun passie is het mooier maken van woningen en het verbinden van het binnen- met het buitenleven.

NETWERK
Zij beschikken over een uitgebreid netwerk van vaklieden en specialisten.
Of u nu op zoek bent naar stukadoors, elektriciens of badkamerspecialisten, Derksen Projectservice heeft alles in huis om uw klus te klaren.

KENNIS & ERVARING
Door hun jarenlange kennis en ervaring weten zij als geen ander hoe het is om een ingreep aan uw huis te doen. Ze kunnen daardoor goed meedenken over zowel de klus en oplevering als de praktische randzaken die bij een bouw komen kijken. Om u altijd van dienst te zijn hebben zij een aantal kernwaarden waar zij altijd aan zullen voldoen. 
 
KERNWAARDEN:
• Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
• Betrouwbaar.
• Ontzorgen en ontlasten van de klant.
• Zij zijn pas blij als u blij bent. 

Voor meer informatie neem contact op met:

Derksen Projectservice
Zuivelweg 159
7003 CE Doetinchem
[T] 06 - 284 02 062
[E] info@derksenprojectservice.nl