DZC '68NieuwsOverige nieuws"TOP Team" JO12-6G wint hun wedstrijd

"TOP Team" JO12-6G wint hun wedstrijd

Vandaag waren we een van de "Top-teams" bij Dzc'68. Een top team is een uitverkoren team die in de unieke , positief coachen shirts mag spelen ! Dit zijn shirts met leuke positieve kreten op de rug ( de foto's spreken voor zich )! Natuurlijk vinden we zelf al dat we een top team zijn/hebben , dus deze shirts zaten ons als gegoten !!
Voorafgaand aan de wedstrijd hebben we in overleg met de tegenstander besloten op 1 minuut stilte te houden , dit uit respect voor de omgekomen voetbaltrainer (KNVB lid) en uiteraard alle andere getroffenen van de vreselijke gebeurtenissen afgelopen maandag in Utrecht!

Vooraf aan de wedstrijd in ons gesprek gaf ik aan dat we nu eens vanaf minuut 1 moesten gaan opletten . Tenslotte ging het al 2x goed mis in de openingsfase van eerdere duels. Iedereen was het hier mee eens . Vol goede moed begonnen we de wedstrijd nadat onze scheids Roy Peters voor het startsigbaal blies! Dus zo gezegd zogedaa......., hela tis al 1-0 Maar nu voor ons ! Dylano maakte de 1-0. Na een super strakke pas van Luna. Dat is nog eens een begin van een wedstrijd ! Super ! Helaas kregen we te maken met een blessure . Aysenur kwam vreemd uit in passen , zo leek het , daarbij verdraaide ze haar knie en daardoor kon ze helaas niet meer verder spelen ! Aysenur werd door EHBOer Danny goed geholpen! Beterschap Aysenur!! We wisten zeker dat we nu zouden gaan winnen , voor Aysenur !! Gelukkig kwamen steeds beter in ons spel , onze trainingsvormen hadden hun uitwerking. Goed strak inspelen, kijken , vragen en aanspeelbaar zijn ! Grote klasse . Onze aanvalsdrift resulteerde met voor de time-out in een corner. Luna nam de corner kort op Chris hij nam hem perfect mee en nam de bal mooi op de pantoffel! BAM 2-0 YES heerlijk dit ! En verdient ook nog !
Klein smetje in de 1ste helft was de aansluitingstreffer van Dinxperlo. Einde 1ste helft .....met 2-1 voor naar de ranja !

De 2de helft begon bijna net zo als de 1ste helft. Enige verschil .....We moesten nu even wachten op een doelpunt ! Het ging mooi over en weer in de 2de helft we kregen kansen , hun kansjes. Onze keeper Marijn had alle ballen in de 2de helft ! Klasse ! Nu kwamen we goed door . Weer die dekselse Dylano ! Hoppa in the pocket! 3-1 Super klasse echt top ! Wat een doorzetten en wat een energie stoppen de dames en heren in een wedstrijd ! Misschien niet altijd oogstrelend maar onder het motto , opgeven is geen optie, is veel mogelijk ! Dat is vandaag weer bewezen ! #trots

Iedereen bedankt voor de positieve support vandaag.