DZC '68NieuwsOverige nieuwsWinkelman Installateurs blijft DZC'68 trouw!

Winkelman Installateurs blijft DZC'68 trouw!

Winkelman Installateurs blijft DZC'68 wederom trouw en heeft het sponsorcontract, als zijnde bordsponsor, met drie jaar verlengd. Wij zijn zeer verheugd en trots met deze verdere samenwerking!

Winkelman Installateurs

Winkelman Installateurs uit Doetinchem is een vertrouwde partij als het gaat om het aanleggen van uw centrale verwarming, het verbouwen van de badkamer en het installeren van duurzame oplossingen. Ook het vervangen van dakbedekking en dakgoten kunt u met een gerust hart aan hen overlaten. Voor een optimaal binnenklimaat installeren zij bovendien diverse airco- en ventilatiesystemen.

Installatie, onderhoud, renovatie of renovatie: zowel bedrijven als particulieren kunnen op alle vlakken van installatietechniek bij Winkelman terecht. Een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, deskundige installatie en een mooi eindresultaat is wat u van Winkelman Installateurs kunt verwachten.

Showroom
Winkelman Installateurs heet u van harte welkom in hun showroom aan de Fabriekstraat 39-02 in Doetinchem. U vindt bij hen een breed assortiment cv-ketels, waterontharders, kranen, badkamermeubels en gaswasdrogers. Winkelman Installateurs biedt u kwalitatief hoogstaande producten tegen een aantrekkelijke prijs. Hun deskundige medewerkers adviseren u graag en geven een antwoord op al uw vragen.

Offerte aanvragen
Wilt u meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact op met Winkelman Installateurs. Zij ontvangen u graag in hun showroom. De loodgieters en installaterus zijn werkzaam in een gebied van ca. 30 km rondom Doetinchem zoals; Zelhem, Ulft, Varsseveld, Gaanderen, Terborg en Wehl.