DZC '68NieuwsOverige nieuwsVSL Verkeerseducatie Zilveren Balsponsor DZC'68

VSL Verkeerseducatie Zilveren Balsponsor DZC'68

VSL Verkeerseducatie is een samenwerking aangegaan met DZC'68. Dé rijschool van de Liemers & Achterhoek heeft zich voor drie jaar, als Zilveren Balsponsor, aan onze vereniging verbonden. Wij zijn zeer verheugd met deze nieuwe samenwerking en heten de familie Giesen en VSL Verkeerseducatie van harte welkom bij DZC'68!

VSL Verkeerseducatie

Betrouwbaar en deskundig
VSL Verkeerseducatie is een opleidingscentrum, ontstaan in 2013, die zich professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma’s en nascholingen vakbekwaamheid. Sinds 2013 is VSL Verkeerseducatie (voorheen Verkeersschool Liemers) uitgegroeid van een autorijschool naar een totaalaanbieder in de regio van de Achterhoek en Liemers. Dagelijks zijn ze bij VSL Verkeerseducatie met ongeveer 8 professionals bezig met het opleiden en instrueren van mensen.

Kwaliteit
VSL Verkeerseducatie is aangesloten bij VRB, een belangrijke brancheorganisatie. Daarnaast is hun opleidingsbedrijf erkend door STL, waardoor het mogelijk is om subsidie te ontvangen voor beroepsopleidingen. Hun instructeurs worden ieder half jaar getoetst en gecoacht door een onafhankelijke kwaliteitsbegeleider. Zoals je leest, staat kwaliteit bij VSL Verkeerseducatie hoog in het vaandel.

Wil je eeen auto, motor, scooter, aanhanger of vrachtwagen rijbewijs halen? Neem dan contact op met VSL verkeerseducatie, dé rijschool van de Liemers & Achterhoek!

VSL Verkeerseducatie
Hanzestraat 6
7006 RH Doetinchem
[T] 0314-745159
[E] info@rijschoolvsl.nl