DZC '68NieuwsOverige nieuwsBouwmensen Gelderland Oost bordsponsor DZC'68

Bouwmensen Gelderland Oost bordsponsor DZC'68

Bouwmensen Gelderland Oost is bordsponsor geworden bij DZC'68. Het bouwopleidingsbedrijf uit de regio is een driejarige sponsorovereenkomst aangegegaan met onze vereniging. Wij heten Bouwmensen Gelderland Oost van harte welkom bij DZC'68!

Bouwmensen Gelderland Oost

De wereld van de bouw. Honderdduizenden vakmensen die zich elke dag met hart en ziel inzetten voor nieuwbouw en onderhoud van huizen, gebouwen en nog veel meer. Mensen die vaak als kind al wisten: de bouw, dáár wil ik bij horen. Voor deze mensen staat één ding centraal bij alles wat ze doen: vakmanschap.

Bouwmensen: leren, werken én verdienen in de bouw

Bouwmensen Gelderland Oost leidt jonge mensen op tot volwaardige vakmensen, die na hun opleiding direct kunnen meedraaien in een bouwproject. Bij Bouwmensen gaan leerlingen niet alleen naar school; ze werken ook veel mee in de praktijk. Een unieke combinatie van leren en werken, die leerlingen optimaal klaarstoomt voor het echte werk.

Het opleidingsaanbod van Bouwmensen draait om twee specialisaties binnen de bouw: metselen en timmeren. In nauwe samenwerking met het Graafschap College en zo’n 100 bouwbedrijven verzorgen zij verschillende praktijkgerichte opleidingen op MBO-niveau. Na de opleiding kan de leerling direct aan de slag in de bouw.

Bouwmensen Gelderland Oost is het juiste adres voor:
  • Bouwopleidingen voor jongeren
  • Flexkrachten
  • Zaalverhuur
  • Cursussen en trainingen voor vaklieden
  • Scholingsplan
  • Loopbaanontwikkeling
Ontwikkelen personeelsbeleid

Voor meer informatie neem gerust contact op met de vestiging in Doetinchem:

Bouwmensen Gelderland Oost
Gildenstraat 27
7005 BL Doetinchem
E: info@bouwmensen-gelderlandoost.nl
T: 0314 345155
F: 0314-36 12 57