DZC '68NieuwsOverige nieuwsUpdate van het bestuur

Update van het bestuur

Middels een kort nieuwsbericht houdt het bestuur u op de hoogte over waar het zich mee bezig heeft gehouden de afgelopen tijd.
Het meest recente nieuws is natuurlijk alles met betrekking tot het coronavirus en de maatregelen die hiermee gepaard gaan. Alle DZC-activiteiten zullen de komende weken geen doorgang vinden. Geen trainingen, geen wedstrijden, geen activiteiten, geen overleggen en geen vergaderingen. Wat zal het stil zijn op het sportpark. Het bestuur blijft op de hoogte van de ontwikkelingen en wanneer er aanpassingen of veranderingen zijn, zal dit via de site gecommuniceerd worden.

In het overleg van eind februari hebben, zoals altijd, de financiën op de agenda gestaan. De realisatiecijfers van januari zijn besproken en gaan volgens de begroting.

Tevens is Kirsten Boshoven, Clubkadercoach van Sportservice Doetinchem, aangeschoven bij het overleg van februari om haar activiteiten en plannen te bespreken. Elders in deze Nieuwsbrief stelt ze zich voor.

De KNVB heeft recent het actieplan tegen racisme ‘Ons voetbal is van iedereen’ gelanceerd. Wanneer de acties hieruit concreet worden zullen we als DZC’68 hierbij aansluiten en zullen we dit communiceren.

Naast de reguliere overleggen zijn we als bestuur ook altijd aanwezig bij de thuis- en uitwedstrijden van mannen 1, vertegenwoordigen we DZC bij regionale overleggen (bijvoorbeeld met alle Doetinchemse voetbalverenigingen) en hebben we regelmatig contact met de KNVB. Ook laten we middels presentaties aan diverse gasten graag onze mooie accommodatie en DZC als ‘Open Club’ zien!