DZC '68NieuwsOverige nieuwsVrijwilliger aan het woord " Pepijn Deddens"

Vrijwilliger aan het woord " Pepijn Deddens"

Mijn naam is Pepijn Deddens en ik voetbal sinds mijn zevende bij DZC. Ik begon bij de F-jes en mijn vader was onze trainer. Dit is in middels 11 jaar geleden, tegenwoordig speel ik in de A3 (JO19-3).
Ik zit in het laatste jaar van het MBO op het AOC. Daarnaast werk ik bij de Lidl en beun ik af en toe nog bij in het tuinonderhoud. Plezier hebben in de dagelijkse dingen vind ik belangrijk, zodat ik optimaal kan genieten.

Daarnaast ben ik ondernemend en fanatiek. Mij kan je wakker maken voor Döner kapsalon. Elke thuiswedstrijd van de Graafschap kan je mij vinden op de Vijverberg. Als ik al een boek lees gaat het bijna altijd over voetbal. Mijn favoriet is “De Kist” over Simon Kistenmaker. Momenteel lees ik “We schieten je kapot”. Dit boek gaat over match fixing en is verbazingwekkend om te lezen.

Binnen DZC begeleid ik samen met Steven en Niels de jo15-4. Op zaterdagen ben ik er zelden bij want dan moet ik zelf voetballen en werken. Op maandag en donderdag verzorgen Steven ik samen de training. Hier heb ik veel plezier in, het is mooi om te zien hoe het team zich ontwikkelt. Ook geniet ik ervan dat het team echt een groep is die als het moet serieus kan zijn, maar waar ook ruimte is voor wat dollen. Persoonlijk vind ik het belangrijk om altijd positief te blijven en spelers zelfvertrouwen te geven, maar ik vind dat je als trainer ook duidelijk moet zijn wanneer het niet goed gaat. Als je dat hebt laten blijken moet je weer verder en ook benoemen wat wel goed gaat. Volgend jaar ga ik studeren in Deventer. Mijn streven is om daarnaast zo lang mogelijk te blijven voetballen bij DZC.