DZC '68NieuwsOverige nieuwsDuoplan Doetinchem Architecten tekent bij DZC'68

Duoplan Doetinchem Architecten tekent bij DZC'68

Duoplan Doetinchem Architecten heeft afgelopen zaterdag opnieuw getekend bij DZC'68. Deze keer echter geen prachtig gebouw maar een driejarig sponsorcontract. Wij zijn zeer verheugd om de intensieve samenwerking voort te zetten en heten Duoplan van harte welkom bij onze club!

Duoplan Doetichem Architecten

De kracht van Duoplan Doetinchem Architecten is dat zij alle opgaven aanpakken en doen. Dit zorgt ervoor dat zij op alle niveaus kunnen meedenken, van klein tot groot, van eenvoudig tot complex en van binnen naar buiten. Dit doen ze met een grote betrokkenheid voor de klant.

Zij vinden het belangrijk dat ze een verantwoord ontwerp realiseren. Hierbij kijkt Duoplan naar het gebouw, de omgeving, de wensen en het budget. Klanten vinden hun korte lijnen, flexibiliteit, creativiteit en menselijke benadering erg prettig en dit zorgt ervoor dat ze ook terugkomen bij Duoplan. Zij vinden het fijn dat dit gebeurt, het geeft een bevestiging van dat wat ze doen, goed is.

Particulieren bouwen slechts een enkele maal in hun leven. Waarom dan kiezen voor een standaardproduct? U bent toch ook niet standaard? Daarom komt u bij Duoplan Architecten Doetinchem!

Zij denken vaak buiten de kaders en dus aan oplossingen waar u verrast door zult zijn. Daarbij houden zij de kosten in de gaten, zodat er een optimum ontstaat tussen leefkwaliteit en het budget u hier voor over heeft.

U kunt gewoon bij hen binnen lopen voor een vrijblijvend gesprek. Het kantoor is gevestigd aan de Wilhelminastraat te Doetinchem. Misschien heeft u al gegevens, neemt u deze dan mee. Het eerste gesprek is altijd gratis en vindt bij voorkeur bij u thuis plaats.
Is er een klik en wilt u met hen verder, dan werken zij een offerte uit en weet u precies waar u aan toe bent. Alleen een schetsontwerp is mogelijk, maar meestal verzorgen zij het complete bouwproject, tot en met de oplevering.

Voor bedrijven vormt Duoplan een betrouwbare en flexibele partner. Zij hebben oog voor de klant, maar misschien nog wel belangrijker, ook voor de klant van de klant. Door korte lijnen en het verder denken dan de vraag of het probleem, maar altijd vanuit een nuchtere realiteit, zijn zij al jaren de huisarchitect voor bedrijven zoals Rensa Nederland B.V. en Koops Furness N.V.

In de zorg zijn realiseren zij particuliere zorginitiatieven en werken zij regelmatig voor zorgorganisaties zoals Elver (voorheen Fatima), waar zij het zalencentrum "Banningshof" compleet hebben vernieuwd, maar ook een aantal woonzorgcomplexen hebben gerealiseerd en nog steeds mee bezig zijn. In het onderwijs zijn zij o.a. voor het Graafschap College actief en steunen zij actief thema's bij de basisscholen en Technasiums bij het Voortgezet Onderwijs. In de gemeente Doesburg hebben zij alle basisscholen gerenoveerd of omgebouwd naar IKC's en in Stadskanaal realiseren zij momenteel een fusiebasisschool met peuterspeelzaal voor 400 leerlingen.

Inmiddels heeft Duoplan ook een behoorlijke portfolio op het gebied van sport opgebouwd. Wat ooit begon met een aanbouw het publieke zwembad Rozengaarde in Doetinchem, mondde uit tot een grootscheepse vernieuwbouw van het gehele complex. Voor onze voetbalclub DZC'68 is de sportaccommodatie gebouwd, voor hockeyclub DHC een nieuwe clubaccommodatie en voor de korfbalclub Olympus'58 een vernieuwbouw van hun clubhuis. Ten slotte zijn zij voor de tennisclub in Doesburg bezig met het ontwerp voor een nieuw tenniscomplex op een nieuwe locatie.

Een waardige toevoeging op dit alles is de nieuwbouw van een crematorium in Zevenaar. Dus zoals u ziet, schuwen zij geen enkele opgave. Integendeel, het verbreedt steeds meer hun blikveld en het enthousiasme waar ze elke opgave mee beginnen!

Duoplan Doetinchem Architecten is lokaal en sociaal betrokken, daarom zijn zij sponsor van ACCU, straatfestival Buitengewoon, theaters in Gelderland en het Borghuis. Daarnaast zijn zij pro partner van Elver en zijn zij betrokken bij de Doetinchemse Uitdaging.