DZC '68NieuwsOverige nieuwsEeterij De Dennen op bord bij DZC'68

Eeterij De Dennen op bord bij DZC'68

Bij Eeterij De Dennen weten ze wel hoe ze met borden om moeten gaan. Een bord van de beste cafetaria van Gelderland is de aankomende drie jaar ook te zien aan ons hoofdveld. Na de vakantie kunt u zelfs plaats nemen aan een tafel van Eeterij De Dennen bij DZC'68. Jerry en Diana bedankt en van harte welkom bij onze mooie club!

Eeterij De Dennen, eten in een warme huiselijke ambiance

Eeterij De Dennen is een fastservice eetgelegenheid en serveren uitsluitend plateservice, met de mogelijkheid om af te halen. Voor hun maaltijden gebruiken zij zoveel mogelijk verse ingrediënten. Zij hebben een ruime parkeerplaats naast het pand en bieden hun gasten ook de gelegenheid om naast onze plateservice, binnen en op het terras, om op hun picknickbanken in disposables iets te nuttigen.

De menukaart is Nederlands, verrassend en eigentijds. 
Ook voor gasten met een glutenallergie en vegetarische gasten, hebben zij een ruim assortiment.

Eten in een warme huiselijke ambiance
Gastvrij eten en drinken op elk eetmoment van de dag. Koffie, ijs, broodjes, frites, salades en menu's. Ter plekke nuttigen of om mee te nemen. Bij Eeterij kunt u heerlijk genieten van uw eten en drinken in hun gezellige eeterij. Zij hebben een ambiance gecreëerd waarin u zich pretttig en op uw gemak voelt. Zij bieden u een uitstekende service en hebben voor elk wat wils.

Vernieuwend
Eeterij De Dennen is continu vernieuwend bezig door spannende eigentijdse snacks en gerechten te ontwikkelen en aan hun assortiment toe te voegen. Zij maken uitsluitend gebruik van verse ingrediënten en producten van de beste kwaliteit. Op deze wijze kunnen zij u de lekkerste smaak bieden.

Iets te vieren?
Afscheid van collega's, een reünie, een verjaardagsborrel of een andere reden om iets te vieren?
Eeterij de Dennen biedt u deze mogelijkheid !

Loopt u het water ook al in de mond? Snel ff Dennen dus!

Eeterij De Dennen
Dennenweg 9
7004 BP Doetinchem
Tel 0314-646810
eeterijdedennen@gmail.com