DZC '68NieuwsOverige nieuwsVolgende ronde voor vrouwen 1 in de Achterhoek Cup

Volgende ronde voor vrouwen 1 in de Achterhoek Cup

Woensdagavond 16 november moesten de vrouwen van DZC'68 aantreden voor de Achterhoekcup. Winnen was noodzakelijk om door te gaan naar de volgende ronde. Kilder vrouwen 1 was de tegenstander. Een voor de dames onbekende tegenstander uit de zondag 4e klasse.
De eerste helft werd er met name op het middenveld gevoetbald. Door het lage tempo kwam het veel aan op duels en werd er te weinig gevoetbald. Ondanks twee aardige kansen wilde de bal er niet in. De vrouwen waren dan ook niet tevreden over de 0-0 ruststand. Met name het tempo moest omhoog.
In de tweede helft liep het beter en scoorde onze vrouwen al snel de 1-0. Dit gaf duidelijk wat meer rust en het tempo ging omhoog. De 2-0 maakte dat de wedstrijd gespeeld was. Uiteindelijk viel ook nog de 3-0. Door naar de volgende ronde dus!

Komend weekend zijn de vrouwen 1 vrij. Volgende week moeten ze naar Den Ham uit, voor de derde wedstrijd in de tweede periode.