DZC '68NieuwsOverige nieuwsDZC'68 JO11-7 in trainingspakken van Auto Westerveld

DZC'68 JO11-7 in trainingspakken van Auto Westerveld

De mannen van onze JO11-7 lopen er stralend bij in hun nieuwe trainingspakken van Auto Westerveld. Wij bedanken Auto Westerveld voor de schitterende pakken en wensen JO11-7 heel veel succes en plezier er mee!

Auto Westerveld

HISTORIE
De oorsprong van Auto Westerveld ligt aan de Keurhorsterweg in Sinderen. Daar begon Derk Willem Westerveld in 1921 zijn bedrijf. 
Nadat Gerrit Westerveld in de vijftiger jaren het bedrijf verder uitbouwde nam in de tachtiger jaren Han Westerveld als 3e generatie het roer over. Onder zijn leiding groeide het bedrijf in Sinderen fors en werd er eind 1997 een 2e vestiging geopend in Varsseveld. Auto Westerveld Varsseveld is een eigentijds bedrijf op een prachtige zichtlocatie. In 2002 kwam er naast het bedrijf in Varsseveld een BV bij: Auto Service Varsseveld (ASV). In 2008 opende Auto Westerveld Doetinchem  haar deuren. Deze 4e vestiging is een belangrijk onderdeel van de Auto Westerveld groep. Inmiddels is Harmen Westerveld als 4e generatie ook werkzaam in het bedrijf. Hiermee wordt de familietraditie van Auto Westerveld voortgezet!

GEWOON PERSOONLIJK
Auto Westerveld doet graag op een persoonlijke manier zaken met u. Persoonlijk, klantgericht en betrouwbaar, dat is Auto Westerveld!
Dagelijks staan ruim 25 medewerkers voor u klaar om dit waar te maken. In Varsseveld, Sinderen of Doetinchem zijn zij u graag van dienst!