DZC '68NieuwsOverige nieuwsCP Grafimediagroep sponsor bij DZC'68

CP Grafimediagroep sponsor bij DZC'68

Het werk van de CP Grafimediagroep heeft u overal al kunnen zien op onze accomodatie maar de samenwerking is nu ook vastgelegd door middel van een een driejarig sponsorcontract.

Wat is de CP Grafimediagroep?

De groep bestaat uit een aantal gespecialiseerde  divisies. Offset drukkerij – Digitale drukkerij – Repro voor bouwtekeningen – Bedrukken van Promowear – Digitale borduurmachines – Signing/Screens – DTP afdeling. 

Kortom dé leverancier voor al uw communicatie uitingen!

Copy-Point

Met Copy Point hebben zij een groot printbedrijf in huis. Hierbij moet u denken aan (digitale) prints in zwart/wit en kleur. Maar ook de grote printers waarmee ze digitaal rollen verwerken. Dus van stickerformaat tot meterslange banners. Voor de grotere oplages schakelen zij over op offsetdruk.  Hieronder vallen huisstijl drukwerk, brochures, flyers etc. Verder verzorgen zij in Didam digitale prints(bouwtekeningen) en textieldruk.

Dit alles wordt in Didam geproduceerd door een team van 10 professionele medewerkers, die u gedurende het gehele proces ondersteunen.

DTP Afdeling

Heeft u een idee, dan kan dat vormgegeven worden door hun DTP-afdeling. Heeft u zelf al wat gemaakt dan wordt het eerst secuur gecontroleerd door hun pre-press medewerker. Alles om ervoor te zorgen dat het eindproduct een top product word. Heeft u weinig tijd?  Zij hebben een haal- en brengservice waardoor ze u kunnen ontzorgen. En alles uiteraard tegen de scherpste prijzen!

Zijn er toch nog producten of ideeën die u niet tegenkomt op hun website, neem dan gerust contact met ze op en bekijk dan samen of ze dit kunnen realiseren.

Contact

Neem dus eens contact op met Rene Collignon bij de CP Grafimediagroep:

CP Grafimediagroep
Lichtenhorststraat 35
6942 GS Didam
Tel 0316 – 29 44 26

Of mail direct naar  rene@cpgrafimedia.nl