DZC '68NieuwsOverige nieuwsDoseer.nl huisleverancier met Zilveren randje!

Doseer.nl huisleverancier met Zilveren randje!

Doseer.nl is, naast huisleverancier bij DZC'68 van alles wat te maken heeft met schoonmaak en hygiëne, ook Zilveren Balsponsor geworden. Wij zijn als vereniging enorm trots op de samenwerking met dit mooie Doetinchemse bedrijf!

Doseer.nl

Doseer.nl werkt vanuit de Achterhoek, vol enthousiasme en plezier om hun klanten dagelijks te voorzien van het allerbeste op het gebied van schoonmaak en hygiëne. Zij geven graag persoonlijk advies voor alle facilitaire zaken binnen organisaties!

Zakelijk
Bestel je op bedrijfsnaam of wil je zakelijke klant worden?
Iedereen met een KvK-nummer die op zoek is naar een persoonlijke en gemakkelijke manier voor zakelijke aankopen kan bij Doseer.nl bestellen.

Neem contact op met Doseer.nl zakelijk en bel 0314-843042 of mail naar hendrik@doseer.nl of jeroen@doseer.nl. Zij willen je graag leren kennen, denken met je mee en nemen werk uit handen!

Hieronder de vier de voordelen op een rij:

Je eigen contactpersoon
Klinkt heel wat, is vooral heel gemakkelijk. Je doet namelijk zaken met een bekende; iemand die volledig op de hoogte is van jouw zakelijke situatie. 

Snelle service
Lange wachttijden aan de telefoon, dat vinden zij maar niets. Op je aanvraag ontvang je altijd dezelfde dag een offerte.

Offerte op maat
Zij bieden een productadvies dat aansluit op jouw bedrijf en je behoeften. 

Kopen op rekening
Als bedrijf betaal je niet vooraf, maar achteraf. 

Interesse?
Bel Doseer.nl Zakelijk voor meer informatie: 0314- 843042 of mail naar  hendrik@doseer.nl of jeroen@doseer.nl.

Doseer.nl
Uw leverancier voor reinigingsmiddelen en schoonmaakmiddelen van poetspapier, toiletpapier, zeep, reinigingsmiddelen, dispensers tot schrobmachines!