DZC '68NieuwsOverige nieuwsJan Klaassen en Katrijn lid van DZC'68 familie!

Jan Klaassen en Katrijn lid van DZC'68 familie!

Jan Klaassen en Katrijn zijn lid geworden van de DZC'68 familie. Het Land van Jan Klaassen is niet alleen naamgever van 'Het Land van Jan Klaassen voetbalfeest' maar ook zijn zij de aankomende drie seizoenen Bronzen Balsponsor. Wij heten Jan Klaassen en Katrijn van harte welkom bij DZC'68.

Het Land van Jan Klaassen / Jan Klaassen Dromenland

 ligt dit unieke pretpark voor kinderen met het grootste poppentheater van Nederland. Een groot buitenspeelpark, een indoorspeeltuin, waterspeeltuin en goede horeca zijn de ingrediënten voor een dag plezier.

Klim/klauter, schommel of rol, maak een treinreis of ga van de nieuwe 4-baans turboglijbaan en bezoek het poppentheater-museum. Op meerdere terrassen bestel je heerlijke broodjes, pannenkoeken, frites, ijsjes en drinken, maar zelf meenemen is toegestaan. Ideaal voor een dag uit, verjaardagsfeest of reünie/ familiedag. Kom en beleef 1 van je leukste dagen.

*Kinderfeestje*
Kinderfeestje bij Jan Klaassen is een superfeest met spelen, binnen en buiten, poppenkast, eten, grabbelen en mee met de trein!
Ben je binnenkort jarig? Denk dan eens aan Jan Klaassen voor je kinderfeestje. Bij lekker weer speel je buiten, maar komt er een regenbui, geniet je in de indoorspeeltuin.

Kom spelen, genieten, rollen en klauteren in het pretpark en bezoek het poppentheater. Het park heeft buiten meer dan 60 speeltoestellen en een indoor gedeelte van 2000m2
Het park is veilig, kindvriendelijk, overzichtelijk en zonder lange wachtrijen. Zo is er o.a. turboglijbaan met matjes, trein door kabouterdorp, wiebeldieren voor de allerkleinsten, spookhuis, waterspeeltuin, doolhof, zweefauto’s, luchtglijbaan en nog veel meer…

*Poppentheater*
Wie kent Jan Klaassen en Katrijn nog niet? Neem dan een kijkje in het grootste poppentheater van Nederland in Het Land van Jan Klaassen. Hier beleven Jan Klaassen en zijn Katrijn vele avonturen. Iedere dag worden deze avonturen van de poppenkastfiguren door een professionele poppenspeler tot leven gebracht. Verhalen waar kinderen ademloos naar luisteren en volwassenen ook stilletjes van mee genieten.

*Overnachten*
Bij Jan Klaassen overnachten? Dat kan! Kom naar kindercamping “Jan Klaassen Dromenland” Gezinnen verblijven in unieke accommodaties. Een echte kinderdroom, slapen in bijvoorbeeld een helikopter, brandweerwagen of boomhut. De camping bestaat uit speels ingerichte grasvelden, ieder met eigen thema. Inclusief verkleedkleding en heerlijk ontbijt. En onbeperkt toegang tot het aangrenzende pretpark.