DZC '68NieuwsOverige nieuwsSpuitbaas verlengt sponsorcontract DZC'68

Spuitbaas verlengt sponsorcontract DZC'68

Spuitbaas Henky Willemsen heeft het sponsorcontract met DZC'68 weer verlengd. Het reclamebord van Spuitbaas zal ook de aankomende drie jaar weer prijken aan ons hoofdveld. Wij danken Spuitbaas Henky voor het vertrouwen in onze vereniging! 

Spuitbaas

Met ruim 16 jaar ervaring en meer dan 400 projecten op klein- en grootschalig niveau kan Spuitbaas zich met trots profileren tot een vakkundige firma. Of het nu gaat om het latex spuiten van uw woning of bedrijfspand, er is altijd een passende oplossing voor uw project. Door gebruik te maken van de beste materialen en door samen te werken met gerennomeerde merken, bent u verzekert van kwaliteit welke nog jaren mee gaat. Met hun oog voor detail zorgen zij dat elke klus zich uitmondt tot een hoogwaardig eindresultaat.

Ook voor schilderwerk en het behangen van uw ruimte kunt u met een gerust hart bij Spuitbaas terecht. Al vele tevreden klanten gingen u voor.
Of het nu gaat om een verouderde bestaande woning waar u graag wilt dat deze weer een frisse uitstraling krijgt of een nieuwbouw woning wilt latex spuiten, zij zorgen ervoor dat uw wanden en andere elementen als nieuw worden afgeleverd. 100% tevredenheids garantie!

Vraag gerust een offerte aan of kijk tussen de tarieven zodat u een prijsindicatie van alle werkzaamheden kunt inzien. Spuitbaas komt gratis bij u aan huis om de situatie voor u op te meten.