DZC '68NieuwsOverige nieuwsHendriksen Bouw nieuwe bordsponsor DZC'68

Hendriksen Bouw nieuwe bordsponsor DZC'68

Hendriksen Bouw in Doetinchem is bordsponsor geworden bij DZC'68. Het allround bouwbedrijf uit Doetinchem heeft zich voor drie jaar aan onze vereniging verbonden. Wij heten Hendriksen Bouw van harte welkom!

Hendriksen Bouw

Met een grote passie voor de bouw is Niels Hendriksen, na veel ervaring opgedaan te hebben in de projectbouw en bij aannemers, in 2011 voor zichzelf begonnen. De vrijheid om te kunnen werken aan traditionele kapconstructies, moderne veranda’s of het renoveren van een karakteristieke jaren 30 woning of een gedateerde badkamer maakt volgens hem zijn beroep alleen maar leuker. Maar ook de afbouw van een nieuwbouwproject gaat hij niet uit de weg. Er valt vaak veel winst te halen met degelijk vakwerk. Denk bijvoorbeeld aan het verlagen van plafonds zodat u met een lichtplan kan gaan werken én in sommige gevallen op de stookkosten bespaart. Of het vervangen van standaard stalen deurkozijnen voor houten exemplaren, afgewerkt met op maat gemaakte koplatten, neutjes en plinten. Het geeft uw woning een compleet andere uitstraling en net dat beetje extra waarbij Hendriksen Bouw altijd zo duurzaam mogelijk te werk gaat.

Allround
De afgelopen jaren is er flink geïnvesteerd in de ontwikkeling van Hendriksen Bouw. Zo hebben zij alle materialen en gereedschappen van uitstekende kwaliteit in huis om iedere klus aan te kunnen en is er de beschikking over een groot netwerk van vakbekwame specialisten om u geheel te ontzorgen. Graag fungeren zij als spin in het web bij uw bouw en verbouw plannen en denken met u mee over indeling, bouwstijl en planning. Of het nu gaat om complete bouw of renovatie, of het vervangen van een tegelwand of sanitair, graag zijn zij uw partner. 

Kwaliteit
Hendriksen Bouw staat voor duurzame kwaliteit. Er wordt veel tijd en energie gestoken in het offerte stadium zodat u weet waar u aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan. En hoewel de ‘nazorg’ een vanzelfsprekende service is, is dit vaak niet nodig omdat het zowel uw als hun wens is om de werkzaamheden in één keer goed te doen. Zij werken netjes, zijn altijd bereikbaar en hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. 

Afspraak
Voor Hendriksen Bouw geldt: afspraak is afspraak. Maar iedere samenwerking begint met een goed gesprek, op hun website vindt u alle contact gegevens. Neem gerust contact op! Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend.