DZC '68NieuwsOverige nieuwsDZC'68 verzekert zich met langere samenwerking Heilbron

DZC'68 verzekert zich met langere samenwerking Heilbron

DZC'68 heeft niet alleen zijn verzekeringen afgesloten bij Heilbron maar het heeft zich ook verzekerd van een langere samenwerking op het gebied van sponsoring. Naast Zilveren Balsponsor is Heilbron ook wedstrijdsponsor geworden bij een nog te bepalen thuiswedstrijd van ons eerste elftal. Zeker weten dat dit ook een succes wordt!

Heilbron 

Wie is Heilbron?
Een totale financiële dienstverlener en risicomanager voor relaties op het gebied van verzekeringen, hypotheken, verzuim & pensioenen, inkomen & vermogen en makelaardij. Met jaren ervaring en een team van meer dan 200 specialisten op zowel particulier als zakelijk gebied.

Hun missie?
Zij helpen klanten om privé en zakelijk (financiële) risico’s in kaart te brengen en deze te minimaliseren. Dit doen ze lokaal, dichtbij en samen met u als relatie van Heilbron.

Hier staan zij voor
Door hun identiteit weet u altijd wat u aan hen heeft en wat u van hun mag verwachten.
Dit heeft Heilbron samengevat in kernwaarden: de kern van hun cultuur en mensen.

  • Persoonlijk
  • Deskundig
  • Ondernemend
  • Betrokken
  • Betrouwbaar

Dit bieden zij u
Zij staan voor u klaar, of u nu met een privé- of een zakelijk vraagstuk komt.
U moet zich thuis voelen. Dit maakt hen waardevol voor u:

Dichtbij
Zij staan letterlijk dichtbij hun klanten. Hun vestigingen hebben een sterk lokaal en regionaal karakter. U kunt hun medewerkers in uw supermarkt tegenkomen. Zij zijn laagdrempelig en gaan voor een optimale en persoonlijke klantbediening.

Vakmanschap
Vanuit hun rijke geschiedenis weten zij waarover ze praten. Maar wat zij dagelijks doen is ook een vak. En die verstaan ze erg goed. Zij zetten hun expertise in om kwaliteit te leveren. Zij zijn trots op hun vak en werken met plezier.

Nuchter
Met beide benen op de grond, nuchter en zonder poeha. Dat hebben al hun medewerkers in zich. Zo zijn ze objectief, verstandig en reëel.

Heilbron
Edisonstraat 92
7006 RE Doetinchem
[T] 0314-373260
[E] doetinchem@heilbron.nl