DZC '68NieuwsOverige nieuwsMVO Solutions BV sponsor trainingspakken DZC'68 D6

MVO Solutions BV sponsor trainingspakken DZC'68 D6

MVO Solutions BV uit Didam heeft de D6 van DZC'68 voorzien van schitterende trainingspakken. De pakken van de mannen zijn zelfs voorzien van hun eigen naam! Wij danken MVO Solutions BV voor hun bijdrage en wensen de D6 heel veel succes en plezier met hun nieuwe trainingspakken.

MVO Solutions BV

Organisatie
Vanuit de visie een betere dienstverlening en totaal ontzorging voor bedrijven en gemeenten, is MVO Solutions BV ontstaan.
MVO Solutions is sinds 2013 actief en is een snel groeiende organisatie met mensen die hun sporen in het bedrijfsleven en met name in de arbeidsbemiddeling hebben verdiend. Hun ervaren specialisten beschikken over een gedege kennis van wet- en regelgeving en zijn op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt. Door deze jarenlange ervaring zijn zij dan ook een veelzijdige gesprekspartner voor al uw personeelsvraagstukken en personeelsbehoeften.

Visie
Zij stellen zonder meer de mens achter de kandidaat centraal. Daarom gaan ze met kandidaten in gesprek over hun intrisieke drijfveren. Op deze manier zijn zij in staat eventuele blokkades inzichtelijk te krijgen en weg te nemen. Daar geloven zij in en daar ligt hun kracht.
Wanneer mensen eenmaal teruggekeerd zijn op de arbeidsmarkt, krijgen zij meer waardering en zelfrespect. Niet alleen orde, regelmaat en prestatie dragen hier zichtbaar aan bij ook het sociale netwerk en de maatschappelijke verantwoordelijkheid worden hiermee vergroot. Een win-win situatie voor ieder arbeidskracht en aannemend bedrijf. dit zijn hun drijfveren om voor iedere kandidaat weer door het vuur te gaan.

Kernwaarden
De kernwaarden van de bedrijfscultuur, hun ethisch kompas, is herkenbaar in hun handelswijze en waar zij voor staan.
Betrouwbaar: ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen
Daadkracht : snelheid van handelen
Deskundig : Jarenlange ervaring in alle P&O vraagstukken, SROI en MVO Ondernemen
Klantgericht en betrokken: de wensen van hun werkgevers zijn richtinggevend voor hun dienstverlening. Zij stellen in hun werving van kandidaten de mens centraal.

Certificeringen
Omdat MVO Solutions volgens de gestelde kwaliteitsnormen werkt, vindt u hieronder de certificeringen en benodigde documenten. Deze zijn per mail op te vragen.

- KvK inschrijving.
- WKA MVO Solutions B.V.
- G-Rekening
- SNA certificering
- ABU Algemene Voorwaarde
- Ecabo certificaat erkend leerbedrijf
- PSO certificaat (pso distributeur)

Voor eventueel vragen? bel 0316-762825 of mail naar info@mvosolutions.nl