DZC '68NieuwsOverige nieuwsZorggroep Achterhoek verlengt samenwerking met DZC'68

Zorggroep Achterhoek verlengt samenwerking met DZC'68

Afgelopen week heeft Zorggroep Achterhoek de samenwerkingsovereenkomst met DZC'68 verlengd. De zorgverlener zal de aankomende drie jaar weer als Bronzen Balsponsor aan onze vereniging verbonden zijn. Wij danken Tim Makarawung en zijn team voor het vertrouwen in onze club.

Zorggroep Achterhoek

Zorggroep Achterhoek begeleidt mensen met complexe problematiek bij wonen, dagbesteding en sociale contacten naar een eigen plekje in de maatschappij.

Zorg kan anders, vinden ze bij Zorggroep Achterhoek. Persoonlijker, meer betrokken, op maat en efficiënter. Maar zorg moet vooral van goede kwaliteit zijn. Daarom doen zij het op hun eigen manier, met een degelijke basis en oog voor de toekomst. Dat betekent dat ze hun cliënten zo lang mogelijk zelfstandig kunnen laten wonen. In hun eigen omgeving en met alle zorg en hulp die zij nodig hebben.
Zorg waar je recht op hebt!

Bij hun draait alles om kwaliteit, betrokkenheid en persoonlijke aandacht, oftewel: zorg op maat. Zij geven de zorg en begeleiding die nodig zijn. Dit doen ze met een stevig team van professionals en vaste begeleiders, die 24 uur per dag klaarstaan.

Zorggroep Achterhoek
Hanzestraat 29
7006 RH Doetinchem
[T] 0314-362 990
[E] info@zgachterhoek.nl