DZC '68NieuwsOverige nieuwsOok de allernieuwste Nike voetbalschoenen testen?

Ook de allernieuwste Nike voetbalschoenen testen?

Op woensdagavond 25 februari komt, op voordracht van sponsor Claus Sport, Nike naar Sportpark Zuid om de leden van DZC'68 de  kans te geven om de allernieuwste voetbalschoenen te laten testen. 


Nike heeft een nieuw concept ontwikkeld waarbij  een super coole aanhangwagen door heel Nederland langs amateur voetbalclubs gaat en de jeugd de mogelijkheid geeft om de nieuwste Nike voetbalschoenen te testen. 

Tijdens het bezoek zullen de spelers worden geinformeerd over de verschillende type voetbalschoenen van Nike. Onze Nike specialisten zullen de spelers adviseren welk type schoen het beste bij hun postuur of positie past. Dit verkleint de kans op blessures. Voetballen op de juiste schoenen is voor elke voetballer van essentieel belang. Voor de spelers is dit een unieke kans om de schoenen van hun idolen uit te proberen voordat zij deze aanschaffen bij bijvoorbeeld onze sponsor Sport2000 Claus Sport te Doetinchem. De doelgroep waar Nike Football zich op richt zijn jeugdspelers van de A,B en C jeugd.

Moet je woensdagavond de 25e trainen wil je wel een keer een paar Nikes proberen. Kom dan iets eerder naar DZC'68 en laat je informeren.
(Je moet wel je identiteitsbewijs achterlaten dus vergeet deze niet!!)